Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

La Facultat reparteix 100 kilos de fruita de proximitat

  • 21 de novembre de 2023
Image de la noticia

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació va ser escenari el dijous 16 de novembre d'una jornada dedicada a la salut i el benestar, en commemoració del Dia de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques per la Salut, sota el lema "Aigua, font de salut i vida".

Conegut de manera popular com el Dia de la Fruita, aquest esdeveniment va incloure la distribució generosa de fruita ecològica i de proximitat. Les facultats de la Universitat de València van oferir a la comunitat universitària una selecció variada de fruita fresca, procedent dels proveïdors del Mercat Agroecològic i del Mercat Sostenible i de Proximitat.

La vicedegana de Cultura, Igualtat, Polítiques Inclusives i Sostenibilitat de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Begonya Pozo Sànchez, va compartir la seua perspectiva sobre aquesta iniciativa: "Dins de les iniciatives del vicerectorat de sostenibilitat, distribuïm fruita a totes les facultats de la universitat, posant-la a disposició de totes les persones del centre perquè puguin gaudir d'un esmorzar saludable."

Pozo va destacar que, en aquesta ocasió, van distribuir un total de 100 quilos de fruita, 50 al matí i 50 a la vesprada, contribuint a fomentar hàbits alimentaris saludables entre la comunitat universitària.

Aquesta celebració va posar de manifest l'aposta de la Universitat de València per la sostenibilitat i la promoció de la salut, alhora que va proporcionar una oportunitat perquè els membres de la comunitat universitària gaudeixin d'aliments frescos i de qualitat.

Podeu escoltar l’opinió de la comunitat universitària sobre aquesta iniciativa en aquest vídeo:

Informació realitzada pels estudiants de Periodisme en pràctiques Raquel Folgado i Francesc Zamorano.