Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Activitats per al 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

  • 21 de novembre de 2023
Image de la noticia

Amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació hi ha previstes diverses activitats durant aquesta setmana i la pròxima. Podeu consultar-les al enllaç de la programació, a l'agenda setmanal, a les pantalles de la facultat i a les xarxes.

Els actes institucionals de la UV s'inicien a la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, dimarts 21 de novembre a les 12 hores amb una taula rodona que porta per títol "#seacabo. Nous temps per a les dones en l'esport" i en la qual intervindran l'esportista
professional de tir al plat i actual secretària de l'Associació per a Dones en l'Esport Professional, Pilar Calvo; la periodista i autora del "Manual de Estilo Periodístico de Deporte Femenino" Anna Boluda, la directora de la Càtedra “Dona i Esport” UV-GVA, Maite Pellicer i la directora del Servei d’esports de la Universitat de València, Ana Gómez.

Divendres, 24 de novembre a les 13 hores en el Claustre de La Nau Centre Cultural tindrà lloc la lectura del manifest institucional a càrrec de la rectora Mavi Mestre.

Disponible tot el programa d'activitats amb motiu del 25N a la Universitat

Programació FFTiC