Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

.
.
.
.

V Fórum GRATUV Internacional de Joves Investigadors

  • 19 de setembre de 2018
icona proyectes d'investigació

Estudi del teatre grecollatí i la seua recepció en la cultura occidental.

GRATUV. Grup de Recerca i Acció Teatral de la Universitat de València, es complau d'anunciar el V Fórum GRATUV Internacional de Joves Investigadors que tindrà lloc el 10 i 11 d'Octubre de 2018.

L'objectiu d'aquest Fòrum serà promoure, difondre i afavorir l'intercanvi de resultats obtinguts per joves investigadors de diferents disciplines que directa o indirectament es dediquen a l'estudi del teatre grecollatí i la seua recepció. Comptarem amb la presència de professors nacionals i estrangers especialistes en teatre que debatran amb els jòvens investigadors el contingut de les seues comunicacions.

El Fòrum s’inaugurarà i es conclourà amb ponències de dos il.lustres acadèmics.

Es convida a participar amb comunicacions que guarden relació amb el tema del Fòrum, "Estudi del teatre grecollatí i la seua recepció en la Cultura Occidental", a aquells joves investigadors, ja doctors o bé als quals s'estiguen iniciant en les labors d'investigació, ja siga en la fase d'elaboració de la seua Tesi de Doctorat ja siga en la fase predoctoral corresponent als estudis de Màsters d'Invesgació. Seran benvingudes les propostes de comunicació, que, ajustant-se a la temàtica general del Fòrum, procedisquen d'altres àrees de coneixement diferents a la Filologia Clàssica.

Llista d'enllaços: