Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Trobada-debat amb la directora de cinema palestina Najwa Najjar

  • 18 d’octubre de 2021
Image de la noticia

El Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació organitza, en col·laboració amb la Mostra de València i l'Espai Cultural de FFTT, una trobada debat amb la directora de Cinema Palestina Najwa Najjar. El programa consisteix en la projecció de la pel·lícula Between Heaven and Earth a la qual seguira un debat amb la cineasta que estarà dinamitzat per la professora Awatef Ketiti de l'Àrea de Comunicació Audiovisual.

L'acte tindrà lloc el dimecres 20 d'octubre a les 18h en la sala d'actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Najwa Najjar, que enguany participa en la Mostra com a jurat, porta des de l'any 2000 explorant diferents territoris artístics com a directora i guionista en films documentals i de ficció que han sigut projectats en festivals com Berlín, Cannes, Locarno o Sundance. Va debutar en el llargmetratge amb Pomegranates and Myrrh (2009), premiada a Sant Sebastià, a la qual seguiria Eyes of a Thief (2014), triada com a candidata palestina als Oscar.

La seua tercera pel·lícula, Between Heaven and Earth (2019), va guanyar el premi al millor guió al Caire, el de millor actor en la Mostra de València i va ser seleccionada per als European Film Academy Awards 2020. És membre de l'Acadèmia d'Arts i Ciències Cinematogràfiques dels Estats Units i actualment treballa en el desenvolupament d'un film musical titulat Kiss of a Stranger.