Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Seminaris de treball: "Estratègies didàctiques per a l'elaboració d'un "TFG i "Estratègies didàctiques per a la tutoria i avaluació del TFG"

  • 20 de gener de 2020
Image de la noticia

El proper divendres 31 de gener tindrà lloc el seminari "Estrategias didàctiques per a l'elaboració d'un TFG" orientat a l'alumnat de 4rt curs de Pedagogia i Educació Social que es troben en el procés de disseny i desenvolupament del Treballe Fi de Grau.

L'activitat per al grau de Pedagogia i Educació Social tindrà lloc en l'Aula Multimèdia de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de 10 a 14 h, i serà duta a terme pel professor Pep Santamaría de la Universitat de Castella-la Manxa.

Al mateix temps, el dijous dia 30 de gener, en horari de vesprada (17 a 20 hores), es desenvoluparà un seminari específic dirigit al professorat, que abordarà estratègies didàctiques per a la tutoria i avaluació del TFG.

L'alumnat interessat a participar al primer seminari haurà de tramitar la seua sol·licitud a través de l'Aula Virtual mentre que el professorat que desitge participar en la sessió de vesprada haurà de comunicar-ho a l'adreça de correu: maria.jose.chisvert@uv.es

L'activitat s'emmarca dins del Projecte d'Innovació de Centre de la Facultat.

Llista d'enllaços: