Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

  1. Afeccions múscul-esquelètiques. Aquesta línia d'investigació aprofundeix en diferents alteracions i disfuncions del sistema múscul-esquelètic que poden produir-se en diferents entorns (laboral, esportiu, d'oci, etc.), així com en l'estudi sobre els abordatges terapèutics adequats susceptibles de tractament amb fisioteràpia.
  2. Afeccions neurològiques. Aquesta línia opera sobre les dificultats derivades de les lesions d'origen neurològic, bé siguen congènites o adquirides al llarg del cicle vital. Aquesta línia contribueix, tant a l'estudi i caracterització de diferents poblacions, com al seu tractament en qualsevol de les fases d'evolució de les diferents afeccions.
  3. Afeccions cardiorespiratòries. Aquesta línia aprofundeix en el coneixement de les alteracions, tant d'etiologia cardíaca com respiratòria, tant en éssers humans com en el camp experimental per a l'anàlisi de les repercussions de les mateixes i el seu tractament físic.
  4. Salut Pública, gestió sanitària i prevenció. Aquesta línia desenvolupa els estudis relacionats amb els problemes relacionats amb la Salut Pública i la gestió sanitària, i aprofundeix en aspectes de gestió de recursos, pacients, etc. A més, es considera d'especial rellevància en aquesta línia el disseny de programes preventius tant de primer com de segon ordre.
  5. Processos d'envelliment. Aquesta línia presenta una doble vessant. D'una banda aprofundeix en l'anàlisi i recuperació funcional dels processos d'envelliment i per un altre, atén aspectes relacionats amb l'atenció sociosanitària de persones en aquest segment d'edat.