Els resultats esperats després de l'execució del projecte Food&HealthLL són:

  1. Millora de la qualitat de vida de pacients amb patologies nutricionals.
  2. Desenvolupament de noves eines de diagnòstic.
  3. Creació de prototips d'utilitat en gastronomia.
  4. Reducció de l'obesitat i el sobrepès entre la població valenciana.
  5. Liderar la creació d'empreses (de tipus start-ups i *pin-offs) amb enfocament en salut i alimentació.
  6. Millorar la qualitat docent amb pràctiques més reals, així com la formació continuada dels egressats.
  7. Ser Centre Col·laborador de l'OMS en matèria de Nutrició.

Food&HealthLL pretén dinamitzar diferents iniciatives relacionades amb la investigació, innovació i promoció en els campus universitaris, a nivell local, nacional i internacional de l'ús l'alimentació, l'activitat física i la salut com a eines en la millora de la qualitat de vida, amb la finalitat d'augmentar l'esperança de vida de les persones, generar noves empreses i dinamitzar les activitats productives sobre la salut, la gastronomia i el turisme.