Universitat de ValènciaFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Espais coworking

La Facultat de Geografia i Història posa a la disposició dels estudiants que desitgen iniciar una iniciativa d'autoocupació, el Laboratori InnoLab. Un espai compartit, equipat amb ordinadors, taules de treball, prestatgeries, pissarres i telèfon, que possibilite el treball als equips d'estudiants que presenten una sol·licitud per a emprendre un projecte d'autoocupació en el si de nostra Facultat.

A més, un altre espai a la disposició dels estudiants estarà en l'edifici dels Instituts d'Investigació (carrer de Serpis, 29), preparat per a l'ús simultani de tres equips emprenedors. Aquest últim espai està dotat a més d'un projector.

Aquests espais s'han concebut com a àrees de treball amb un ambient pràctic i procliu a crear relacions professionals, contingut i intercanviar. Els equips seleccionats també podran accedir, mitjançant reserva, a espais de reunions i de formació.

Espai virtual

Per als projectes i les empreses que no necessiten ocupar un espai físic, l'espai virtual els ofereix la possibilitat de donar-se a conéixer i de reservar espais físics per a celebrar reunions. De la mateixa manera, tindran accés a una adreça postal i un caseller per a poder recollir el correu.