Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Interior Facultat

Als articles 15 i 16 dels Estatuts de la Universitat de València es desenvolupa la normativa respecte als departaments. Aquestos són els òrgans encarregats de coordinar els ensenyaments d'acord amb la programació de la Universitat, de fomentar la investigació i les altres activitats universitàries referents a una àrea de coneixement o conjunt d'àrees, segons afinitat o relació que justifique l'agrupament des d'un punt de vista acadèmic i amb criteris d'eficàcia i eficiència.

No pot haver-hi més d'un departament per àrea de coneixement, tret d'allò que disposa l'article 19.3. No obstant això, i per raons acadèmiques, la Universitat, per acord del Consell de Govern i previ informe de la Junta Consultiva, podrà crear àrees de coneixement pròpies.

Els departaments tenen adscrits i desenvolupen en un o més centres, els ensenyaments inclosos en els diversos plans d'estudi, els continguts dels quals siguen propis de la seua àrea o àrees de coneixement. En cas d'ensenyaments que puguen ser considerats propis d'àrees adscrites a diversos departaments, el Consell de Govern determinarà la corresponent adscripció i el temps de durada. Prèviament, la Junta Consultiva, oïts els departaments, les comissions acadèmiques de títols i els centres, emetrà un informe.

Cada departament ha d'estar adscrit a aquell centre on tinga una major docència en matèries troncals i obligatòries en les diferents titulacions. Però el Consell de Govern, previ informe de la Junta Consultiva, per raons d'afinitat científica i acadèmica, pot canviar-la.

Departament Adreça Telèfon Correu electrònic/Web
Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga Av. Blasco Ibáñez, 28
46010  València
(+34) 96 386 42 42 http://www.uv.es/depaha
dep.prehistoria.i.arqueologia@uv.es
Història Medieval i Ciències i Tècniques Historiogràfiques Av. Blasco Ibáñez, 28
46010  València
(+34) 96 386 42 44 https://www.uv.es/historia-medieval-ciencies-tecniques-historiografiques
dep.historia.medieval@uv.es
Història  Moderna i Contemporània Av. Blasco Ibáñez, 28
46010  València
(+34) 96 386 42 43 (+34) 96 386 42 45 http://www.uv.es/departament-historia-moderna-contemporania
Dep.Hist.Moderna.Contemporania@uv.es
Geografia Av. Blasco Ibáñez, 28
46010  València
(+34) 96 386 42 37 dpto.geografia@uv.es www.uv.es/depgeo
Història de l'Art Av. Blasco Ibáñez, 28
46010  València
(+34) 96 386 42 41 dpto.historia.arte@uv.es www.uv.es/hart
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies