• .

GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART: ACTIVITATS

23/02/17

A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat.

[Llegir més]

Cartell master

Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, 2017-2018

23/02/17

Curs 2017-2018. A la web pròpia del Màster pot trobar tota la informació.

[Llegir més]

El Doctorat en Història de l'Art va obtindre la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri

23/02/17

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtindre del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència (curs 2011-2012/2013-2014). Informa't sobre este doctorat a la web pròpia del programa.

[Llegir més]

ARS LONGA. Cuadernos de Arte. Preparació del número 25 (2016)

23/02/17

"Ars Longa, Cuadernos de Arte" és la revista especialitzada que des de 1990 publica anualment el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València. S'està preparant l'edició del número 25 (2016). Es recorda que el termini d'admissió d'articles per al següent, conclou el 15 abril 2017.

[Llegir més]

ART I NATURA: UNA ALTRA MIRADA AL MÓN VEGETAL (4-5 abril 2017)

23/02/17

Des de l'Antiguitat existeix un estret vincle entre art i naturalesa. El món vegetal s'ha vist representat en multitud de suports. No obstant açò, en aquestes jornades es convida a contemplar-lo amb una altra mirada. Es mostren noves recerques que aportaran diferents punts de vista sobre motius que han estat presents en la quotidianitat de l'ésser humà. Aquestes comunicacions pretenen generar debat així com incentivar futures recerques que contemplen incloure el món vegetal des de la multidisciplinarietat. La inscripció registrada en Jornadasmundovegetal@gmail.com i l'assistència controlada comportarà l'expedició d'un certificat que tindrà reconeixement dins de les activitats formatives pròpies del Programa de Doctorat en Història de l'Art (UV-UJI).

Miguel Falomir Faus és el nou director del Museo del Prado (21/03/2017).

23/02/17

És professor del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València, encara que des de fa diversos anys ha estat en comissió de serveis per ocupar diferents llocs de responsabilitat, com conservador en cap del Departament de Pintura Italiana i Francesa (fins 1700) o director adjunt de Conservació i Recerca, al mateix Museu del Prado.

  I WORKSHOP SOBRE PATRIMONI INDUSTRIAL. TÈCNIQUES PER A UN ESTUDI INTERDISCIPLINAR (28 de març de 2017)

  23/02/17

  Des dels seus orígens, el concepte de patrimoni industrial ha anat desenvolupant-se a partir de les aportacions de diferents metodologies procedents de diversos àmbits científics, com ara la història, la historia de l’art, l’antropologia, l’arquitectura, l’enginyeria, el paisatge, l’arqueologia o l’arxivística. Aquestes jornades estan dedicades a presentar el patrimoni industrial des de diverses experiències i enfocaments metodològics, amb l'objectiu de mostrar els variats àmbits de treball que aquest ric conjunt de béns culturals pot oferir a la societat. La inscripció registrada en patrimonindustrialuv@gmail.com i l’assistència controlada comportarà l’expedició d’un certificat d’assistència.

  [Llegir més]

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies