• .

GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART: ACTIVITATS

23/02/17

A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat.

[Llegir més]

Cartell master

Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, 2017-2018

23/02/17

Curs 2017-2018. A la web pròpia del Màster pot trobar tota la informació.

[Llegir més]

El Doctorat en Història de l'Art va obtindre la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri

23/02/17

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtindre del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència (curs 2011-2012/2013-2014). Informa't sobre este doctorat a la web pròpia del programa.

[Llegir més]

ARS LONGA. Cuadernos de Arte. 17 de maig, 17 h: Presentació del número 25 (2016)

23/02/17

"Ars Longa, Cuadernos de Arte" és la revista especialitzada que des de 1990 publica anualment el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València. Dimecres 17 de maig a les 17:00 h serà presentat l'exemplar imprès del número 25 (2016) i ja s'està preparant l'edició del número 26 (2017). Es recorda que les fases d'admissió d'articles per al següent són el 15 d'octubre, el 15 de gener i el 15 d'abril de 2018, termini últim de recepció. Han de revisar l'actualització de les NORMES d'edició de la revista i el formulari d'DECLARACIÓ D'AUTORIA I CESSIÓ DE DRETS. E-mail de contacte: arslonga@uv.es

[Llegir més]

EXPOSICIÓ: Encontres en l'estació. València-Nord, un espai de modernitat (1917-2017)

23/02/17

Lloc i data: Ateneo Mercantil de Valencia, 19 de maig al 15 de juny de 2017. Exposició realitzada amb motiu del centenari de l'estació del Nord de València. La mostra presenta una visió de l'estació al llarg de la història, la seua construcció i ornamentació, la seua vida quotidiana, així com la figura del seu artífex, l'arquitecte Demetrio Ribes Marco, a través d'obres en diversos formats: fotografies, plànols, peces ceràmiques i una maqueta inédita. Exposició comissariada per Inmaculada Aguilar, professora del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València i directora de la Càtedra Demetrio Ribes (UV-CHOPVT).

XXIXé CURS D´ESTIU DE RECUPERACIÓ D´ARTESANIES TRADICIONALS AL MEDI RURAL de la Universitat de València

23/02/17

Ja està obert el termini de sol·licitud (fins al 23 de maig) per participar en la XXIX edició dels "Cursos de Recuperació d'Artesanies Tradicionals en el Medi Rural". El curs de 2017 es realitzarà a la població de Torrealta (València) i se celebrarà entre els dies 11 i 24 de juliol. Es farà una selecció de les sol·licituds presentades. La participació és GRATUÏTA i comprèn l'assegurança de responsabilitat civil, l'allotjament, la manutenció i els materials de treball del curs.

[Llegir més]

24 maig: Sessió informativa del "Màster propi en Fotografia: Producció i Creació" (2017-2018)

23/02/17

El proper dimecres 24 de maig a les 12:30 hores, a l'Aula 3.4 - Seu ADEIT de la Universitat de València (Plaça de la Verge de la Pau, 3, al costat de l'església de Santa Caterina) tindrà lloc una sessió informativa de la tercera edició del "Màster en Fotografia: Producció i Creació", títol propi organitzat per espai d'art fotogràfic, el Departament d'Història de l'art i l'Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies