• .
Cartell master

Màster en Història de l'Art i Cultura Visual. Preinscripció Curs 2016-2017

19/09/16

Curs 2016-2017. A la web pròpia del Màster pot trobar tota la informació sobre el termini i requisits de la preinscripció, horaris, treball fi de màster, etc. RENOVADA L'ACREDITACIÓ PER L'AVAP (Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva) EN 2014.

[Llegir més]

El Doctorat en Història de l'Art va obtindre la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri

18/09/16

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtindre del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència (curs 2011-2012/2013-2014). Informa't sobre este doctorat a la web pròpia del programa.

[Llegir més]

GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART: ACTIVITATS

17/09/16

A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat.

[Llegir més]

  ARS LONGA. Cuadernos de Arte. Presentació del número 24 (2015)

  16/09/16

  "Ars Longa, Cuadernos de Arte" és la revista especialitzada que des de 1990 publica anualment el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València. El dilluns 18 d’abril a les 12:30 hores, al Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, tindrà lloc l'acte de presentació de su número 24 (2015).

  [Llegir més]

  JORNADES: ESPAI, GÈNERE, MEMÒRIA, 18-20/X/2016

  15/09/16

  TROBADA ENTRE LA UNIVERSITAT I ELS COL·LECTIUS SOCIALS ENTORN DEL GÈNERE, EL PATRIMONI I LA DIVERSITAT CULTURAL. Saló d'Actes Joan Fuster, Facultat de Geografia i Història, 18, 19 i 20 d'octubre del 2016.

  [Llegir més]

   3-4/X/2016: I Seminari Universitari de Bones Pràctiques en Patrimoni i Desenvolupament en els Països del Sud.

   14/09/16

   Aquest seminari reuneix comunicacions que narren experiències al Sud al fil de projectes d'intervenció, posada en valor i difusió del Patrimoni Cultural, amb el propòsit d'exposar i finalment debatre sobre les claus que afavoreixen un exercici de Bones Pràctiques en aquesta classe d'actuacions, la qual cosa està en la línia dels programes i projectes auspiciats per la Càtedra UNESCO, Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València. FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA. DEPARTAMENT D'HISTÒRIA DE L'ART (UNIVERSITAT DE VALÈNCIA)

   Seminari Internacional d'Investigació

   13/09/16

   El dia 27 d'octubre tindrà lloc la Conferència de Jose Ramón Marcaida de la University of Cambridge, "Teoría i pràctica artística en el segle XVII. Perspectives des de la història de la Ciencia". Posterior col·loqui moderat per la professora Yolanda Gil. Activitat del Màster d'Història de l'Art i Cultura Visual organitzada pel projecte Ecovame. Reconeguda com a activitat formativa per al doctorat en Història de l'Art.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies