• .

GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART: ACTIVITATS

01/12/16

A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat. PARLEM D'ART, 2016. 29-30 Novembre: Programa REACREDITA al Grau en Història de l'Art (Audiència Pública: 30 de novembre de 2016, de 12 a 13 h. Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història).

[Llegir més]

Cartell master

Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, 2016-2017

19/09/16

Curs 2016-2017. A la web pròpia del Màster pot trobar tota la informació. RENOVADA L'ACREDITACIÓ PER L'AVAP EN 2014.CONFERÈNCIA INAUGURAL: dilluns 3 d'octubre, 17: 00h., a càrrec de José Luis Pérez Pont, director del Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana.

[Llegir més]

El Doctorat en Història de l'Art va obtindre la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri

18/09/16

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtindre del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència (curs 2011-2012/2013-2014). Informa't sobre este doctorat a la web pròpia del programa.

[Llegir més]

III Seminari de Cultura Visual i Antropologia de la imatge (13-XII-2016): "L'espectacle de la Passió: geografia, cos i imatge"

17/09/16

El Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València, amb el copatrocini de la Facultat de Geografia i Història, organitza aquest seminari com a activitat complementària dels nostres estudis de Grau i Postgrau en Història de l'Art. Està destinat fonamentalment a l'alumnat de la matèria de "Historiografia artística" de tercer curs del Grau en Història de l'Art, estudiants de l'últim any d'aquesta titulació, així com del Màster en Història de l'Art i Cultura Visual i del Doctorat en Història de l'Art.

[Llegir més]

ARS LONGA. Cuadernos de Arte. Preparació del número 25 (2016)

16/09/16

"Ars Longa, Cuadernos de Arte" és la revista especialitzada que des de 1990 publica anualment el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València. S'està preparant l'edició del número 25 (2016). Es recorda que el termini d'admissió d'articles per al següent, conclou el 15 abril 2017.

[Llegir més]

Seminari Internacional d'Investigació

16/09/16

El dia 27 d'octubre tindrà lloc la Conferència de Jose Ramón Marcaida de la University of Cambridge, "Teoría i pràctica artística en el segle XVII. Perspectives des de la història de la Ciencia". Posterior col·loqui moderat per la professora Yolanda Gil. Activitat del Màster d'Història de l'Art i Cultura Visual organitzada pel projecte Ecovame. Reconeguda com a activitat formativa per al doctorat en Història de l'Art.

El Departament d'Història de l'Art participa en un projecte educatiu entorn de l'escultura de Heinz Mack

16/09/16

La Ciutat dels Arts i les Ciències està desenvolupant un projecte educatiu sobre l'obra "The Sky Over Nine Columns" de l'artista alemany Heinz Mack, l'eix conceptual resideix en com representar i treballar amb llum i comunicar-ho a estudiants de totes les edats, des de cicles d'infantil fins a d'universitat. L'obra, formada per nou columnes simètriques de més de set metres d'altura, recobertes per 850.000 tessel·les daurades que canvien el seu aspecte en funció de la incidència del Sol i el moment del dia, estarà exposada a la Ciutat de les Arts i les Ciències fins l'1 de novembre de 2016. Ha estat realitzada per la Fundació Ralph Dommermuth Stiftung Kunst und Kultur en col·laboració amb Beck & Eggeling International Fine Art (Düsseldorf).

[Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies