• .

GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART: ACTIVITATS

29/08/17

A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat.

[Llegir més]

Cartell master

Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, 2017-2018. ACTE INAUGURAL: Dijous 5 d 'octubre (17:30 h)

28/08/17

Dijous 5 d'octubre (17:30 h). Aula F 3.4 (Sala Palmireno). Conferència inaugural del Dr. José Luis Díez, director del Museu de les Col·leccions Reals (PATRIMONI NACIONAL): "El projecte museològic del Museu de les Col·leccions Reals (Patrimoni Nacional)". Assistència limitada a l'aforament de l'aula. Es prega puntualitat. CARTELL EN ENLLAÇ INFERIOR. Al web pròpia del Màster es pot trobar tota la informació relativa al títol.

[Llegir més]

El Doctorat en Història de l'Art va obtindre la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri

27/08/17

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtindre del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència (curs 2011-2012/2013-2014). Informa't sobre este doctorat a la web pròpia del programa.

[Llegir més]

ARS LONGA. Cuadernos de Arte. 17 de maig, 17 h: Presentació del número 25 (2016)

26/08/17

"Ars Longa, Cuadernos de Arte" és la revista especialitzada que des de 1990 publica anualment el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València. Dimecres 17 de maig a les 17:00 h serà presentat l'exemplar imprès del número 25 (2016) i ja s'està preparant l'edició del número 26 (2017). Es recorda que les fases d'admissió d'articles per al següent són el 15 d'octubre, el 15 de gener i el 15 d'abril de 2018, termini últim de recepció. Han de revisar l'actualització de les NORMES d'edició de la revista i el formulari d'DECLARACIÓ D'AUTORIA I CESSIÓ DE DRETS. E-mail de contacte: arslonga@uv.es

[Llegir més]

EXPOSICIÓ: Encontres en l'estació. València-Nord, un espai de modernitat (1917-2017)

25/08/17

Lloc i data: Sala dels mosaics de l'Estació del Nord i sala d'exposicions de l'Estació Joaquín Sorolla. Del 30 de juny al 10 de setembre de 2017. Itinerància de l'exposició realitzada amb motiu del centenari de l'estació del Nord de València. La mostra presenta una visió de l'estació al llarg de la història, la seua construcció i ornamentació, la seua vida quotidiana, així com la figura del seu artífex, l'arquitecte Demetrio Ribes Marco, a través d'obres en diversos formats: fotografies, plànols, peces ceràmiques i una maqueta inédita. Exposició comissariada per Inmaculada Aguilar, professora del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València i directora de la Càtedra Demetrio Ribes (UV-CHOPVT).

Inauguració de l'exposició "Memòria de la modernitat. La col·lecció patrimonial de la Diputació de València"

24/08/17

L'exposició s'inaugura el divendres 26 de maig de 2017 al Museu d'Art Contemporani 'Florencio de la Fuente' de Requena. La mostra, que recull una selecció del ric fons artístic de la Diputació, visitarà posteriorment Alzira, Gandia, Ontinyent, Torrent i Sagunt. Ha estat comissariada per professorat del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València.

[Llegir més]

  Exposició "H.R. Giger seul avec la nuit" (15/06-27/08/2017)

  20/06/17

  H.R. Giger Alone with Night. Exposició organitzada a Le Lieu Unique, Scène Nationale de Nantes, comissariada per Carlos Arenas, professor del Departament d'Història de l'Art. www.lelieuunique.com

  [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies