• .

GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART: ACTIVITATS

11/04/19

A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat. Dimarts 9 d'abril, 12: 00h. SESSIÓ INFORMATIVA: Accés al Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, 2019-2020. NOU FACEBOOK DEL DEPARTAMENT D'HISTÒRIA DE L'ART DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA: @depUVharte NOU INSTAGRAM DEL GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA: @gradoUVharte ¡SEGUEIX I COMPARTEIX LES NOTÍCIES D'INTERÈS!

[Llegir més]

Cartell master

Màster en Història de l'Art i Cultura Visual. FASE DE PREINSCRIPCIÓ 2019-2020 FINS AL 19 DE JUNY DE 2019.

10/04/19

El Màster oficial en Història de l'Art i Cultura Visual (UV-UJI), curs 2019-2020, està inserit en l'Espai Europeu d'Educació Superior i ha obtingut en 2019 la RE-ACREDITACIÓ FAVORABLE DE LA CALITAT PER L'AVAP (Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva) Prepara la seua 11a edició. FASE DE PREINSCRIPCIÓ 2019-2020 FINS AL 19 DE JUNY DE 2019. Al web pròpia del Màster es pot trobar tota la informació.

[Llegir més]

El Doctorat en Història de l'Art rep l'informe favorable del Seguiment de la Qualitat (2018) per l'AVAP.

09/04/19

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtindre del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència. Recentment ha obtingut l'informe favorable del Seguiment de la Qualitat per part de l'AVAP (Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva), 2018. En la seua pàgina web específica es pot trobar informació relativa a les beques, al programa formatiu, a les tesis doctorals llegides, als seminaris, congressos i altres activitats d'especialització, etc.

[Llegir més]

III Workshop d'Estudis Interdisciplinaris de l'Obra Pública: "Arcs i conductes: aportacions a la història de l'enginyeria hidràulica" i Exposició "Rius per l’aire. Aqüeductes de la Comunitat Valenciana" (16 d'abril).

08/04/19

La Càtedra Demetrio Ribes (UVEG-CHOPVT) organitza en el Museu de la Ciutat de València (plaça de l‘Arquebisbe, 3, València) el III Workshop d'Estudis Interdisciplinaris de l'Obra Pública: «Arcs i conductes: aportacions a la història de l'enginyeria hidràulica». Dies 16 i 17 d'abril en sessió vespertina. El 16 d'abril a les 19:30h. serà l'obertura al mateix museu de l'exposició "Rius per l’aire. Aqüeductes de la Comunitat Valenciana", comissariada per Luis Arciniega García, catedrátic del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València.

[Llegir més]

  ARS LONGA. Cuadernos de Arte. 14 de febrer de 2019: Acte de presentació del número 27 (2018)

  29/03/19

  "Ars Longa, Cuadernos de Arte" és la revista especialitzada que des de 1990 publica anualment el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València. S'està preparant l'edició del número 28 (2019) a través de la plataforma OJS (Open Journal Systems). Es recorda que les fases d'admissió d'articles es concentren en els dies 15 d'octubre, 15 de gener i 15 d'abril, termini últim de recepció. Han de revisar l'actualització de les NORMES d'edició de la revista. E-mail de contacte: arslonga@uv.es

  [Llegir més]

  Inauguració a Sagunt de l'exposició "Memòria de la modernitat. La col·lecció patrimonial de la Diputació de València". Dilluns, 11 de març de 2019, 20:00h.

  07/03/19

  L'exposició estarà oberta en la Sala Glorieta de Sagunt. Inauguración: Dilluns, 11 de març de 2019, a les 20:00 h. La mostra, que recull una selecció del ric fons artístic de la Diputació de València, visitarà posteriorment Torrent. Ha estat comissariada per professorat del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València.

  [Llegir més]

   Inauguració de l'exposició "L'inici de la pintura moderna a Espanya: Sorolla i el seu temps". Dimarts 12 de març a les 19:00 h.

   06/03/19

   L'exposició gira entorn de la figura del pintor Joaquim Sorolla i Bastida (1863-1923), amb mostra dels seus antecedents, la seua època i els seus seguidors, mitjançant obres procedents exclusivament dels fons del Museu de Belles Arts de València. Ha estat comissariada per Rafael Gil Salinas, professor del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València, i per David Gimilio Sanz, conservador d'Art Valencià del Museu de Belles Arts de València.

   [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies