• .

GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART: ACTIVITATS

15/11/17

A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat.

[Llegir més]

Cartell master

Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, 2017-2018. ACTE INAUGURAL: Dijous 5 d 'octubre (17:30 h)

14/11/17

Dijous 5 d'octubre (17:30 h). Aula F 3.4 (Sala Palmireno). Conferència inaugural del Dr. José Luis Díez, director del Museu de les Col·leccions Reals (PATRIMONI NACIONAL): "El projecte museològic del Museu de les Col·leccions Reals (Patrimoni Nacional)". Assistència limitada a l'aforament de l'aula. Es prega puntualitat. CARTELL EN ENLLAÇ INFERIOR. Al web pròpia del Màster es pot trobar tota la informació relativa al títol.

[Llegir més]

El Doctorat en Història de l'Art va obtindre la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri

13/11/17

El doctorat d'Història de l'Art (UVEG-UJI) va obtindre del Ministeri d'Educació la Menció cap a l'Excel·lència (curs 2011-2012/2013-2014). Informa't sobre este doctorat a la web pròpia del programa.

[Llegir més]

ARS LONGA. Cuadernos de Arte. Propera presentació del número 26 (2017)

12/11/17

"Ars Longa, Cuadernos de Arte" és la revista especialitzada que des de 1990 publica anualment el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València. Properament serà presentat l'exemplar imprès del número 26 (2017) i ja s'està preparant l'edició del número 27 (2018) a través de la plataforma OJS (Open Journal Systems). Es recorda que les fases d'admissió d'articles es concentren en els dies 15 d'octubre, 15 de gener i 15 d'abril, termini últim de recepció. Han de revisar l'actualització de les NORMES d'edició de la revista i el formulari d'DECLARACIÓ D'AUTORIA I CESSIÓ DE DRETS. E-mail de contacte: arslonga@uv.es

[Llegir més]

Inauguració a Alzira de l'exposició "Memòria de la modernitat. La col·lecció patrimonial de la Diputació de València". Dijous, 2 de noviembre de 2017.

11/11/17

L'exposició estarà oberta fins el 4 de març de 2018 en el Museu Municipal d'Alzira (MUMA). La mostra, que recull una selecció del ric fons artístic de la Diputació de València, visitarà posteriorment Gandia, Ontinyent, Torrent i Sagunt. Ha estat comissariada per professorat del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València.

[Llegir més]

  II Workshop "Estudis Interdisciplinaris en la Història de l'Obra Pública. Enginyeria i ciutat ". Dimarts 21 / XI / 2017

  10/11/17

  Des de la Càtedra Demetrio Ribes (UV-CHOPVT) s'ha organitzat el II Workshop “Estudis Interdisciplinaris en la Història de l'Obra Pública. Enginyeria i ciutat”, que tindrà lloc el pròxim dimarts 21 de novembre en la Facultat de Geografia e Historia de la Universitat de València. Aula F 3.4.

  Jornades ECOVAME 2017. II Seminari Internacional. Ecos culturals, artístics i arquitectònics entre València i el Mediterrani en Època Moderna. 23-25/ XI/ 2017

  09/11/17

  Aquestes jornades tindran lloc entre els dies 23 i 25 de novembre en la Sala de Postgrau del Departament d'Història de l'Art de la Facultat de Geografia i Història.

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies