Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • La Universitat de València, present en l’Assemblea General de la Xarxa d’Universitats de la Ruta de la Seda

  14/11/17

  La Universitat de València, present en l’Assemblea General de la Xarxa d’Universitats de la Ruta de la Seda

  Guillermo Palao, vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València, es troba en Vietnam representant a la UV en la Tercera Assemblea General de la SUN, l’entitat que engloba a universitats de tot el món unides amb l’objectiu de promoure projectes relacionats amb la Ruta de la Seda.

  [Llegir més]

 • Activitats culturals programades en la Facultat de Geografia i Historia

  31/10/17

  Activitats culturals programades en la Facultat de Geografia i Historia

  Del 2 al 15 de novembre de 2017

 • TRAJANO, UNA MIRADA HISTÓRICA

  25/10/17

  TRAJANO, UNA MIRADA HISTÓRICA

  Jornades d'estudi 7 i 8 de novembre en el saló d'actes Joan Fuster, Facultat de Geografia i Història. Amb motiu dels mil nou-cents anys de la mort de l'emperador Trajano (98 – 117 d. de C.), els membres del grup de recerca GIRHA de l'Àrea d'Història Antiga del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Universitat de València, organitzen unes Jornades d'estudi sobre aquesta important personalitat del món romà.

 • Empoderadas a través dels ulls de les dones refugiades de Palestina

  24/10/17

  Empoderadas a través dels ulls de les dones refugiades de Palestina

  Amb la projecció de curtmetratges de directores palestines. Dimecres 25 d'octubre, de 10:00 h. a 12:00 h. Aula F 3.5. Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.

 • TALLER

  23/10/17

  TALLER "Factor 5. INNOVACIÓN SOCIAL LA GAMIFICACIÓN AL SERVICIO DE LA INNOVACIÓN SOCIAL"

  El divendres dia 20 d'octubre, va tenir lloc en la Facultat de Geografia i HIstòria el taller titulat "Factor 5. INNOVACIÓn SOCIAL LA GAMIFICACIÓN AL SERVICIO DE LA INNOVACIÓN SOCIAL", impartit per Jovesolides, amb la participació de la Facultat i la Càtedra Ciutat de València. Els estudiants de quart curs de Geografia i Medi ambient van treballar durant tot el matí en la proposta d'iniciatives per a solucionar un dels reptes socials més importants: la desocupació juvenil. A partir de la metodologia de “gamificación”, que facilita l'ús d'eines pràctiques i efectives per a engegar el procés creatiu de generació d'idees a través del joc, els estudiants van desenvolupar solucions innovadores i de possible aplicació.

  [Llegir més]

 • CONGRÉS INTERNACIONAL DES DE LA CAPITAL DE LA REPÚBLICA. NOVES PERSPECTIVES I ESTUDIS SOBRE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA

  18/10/17

  CONGRÉS INTERNACIONAL DES DE LA CAPITAL DE LA REPÚBLICA. NOVES PERSPECTIVES I ESTUDIS SOBRE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA

  El Congrés es celebrarà els dies 25, 26 i 27 d'octubre de 2017. Al complir-se 80 anys del trasllat de la capital de la República de Madrid a València (entre novembre de 1936 i octubre de 1937), la Universitat de València i la Delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València han organitzat un Congrés d’estudis històrics per a reflexionar i debatre sobre diferents aspectes del conflicte bèl•lic que va viure Espanya entre 1936 i 1939, principalment aquells que ofereixen noves mirades cap a aquest període a través de nous temes o renovades perspectives teòriques i metodològiques.

  [Llegir més]

 • Eleccions per a la renovació total PDI, PAS, Estudiants i Personal Investigador en Formació de la Junta de Facultat i d'estudiants de l'ADR

  17/10/17

  Eleccions per a la renovació total PDI, PAS, Estudiants i Personal Investigador en Formació de la Junta de Facultat i d'estudiants de l'ADR

  Us comunique que la Degana de la Facultat de Geografia i Història ha convocat les eleccions per a la renovació total de PDI, PAS, Estudiants i Personal Investigador en Formació la Junta de Centre i d'estudiants de l' ADR, que tindran lloc el pròxim 23 de novembre amb coincidència amb les eleccions al Claustre de la Universitat.

 • “L’art té un efecte transformador, ens permet sentir i conéixer mes allà del sensible; ens fa mes crítics, i per tant, més lliures.”

  17/10/17

  “L’art té un efecte transformador, ens permet sentir i conéixer mes allà del sensible; ens fa mes crítics, i per tant, més lliures.”

  Nuria Enguita Maig, Llicenciada en Història i Teoria de l’Art per la Universitat Autònoma de Madrid, és directora de Bombas Gens Centre d’Art de València, editora de la revista Concreta i comissària d’exposicions. Entre 1991 i 1998 va ser conservadora de l’Institut Valencià d’Art Modern i entre 1998 i 2008 va ser directora artística de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona. Ha sigut comissària en Manifesta 4 (Frankfurt, 2002), en la Trobada internacional de Medellín (2011) i en la 31 Biennal de São Paulo (2014) . Entre 2000 i 2014 va formar part de l’equip de direcció del programa “arteypensamiento” de la Universitat Internacional d’Andalusia i entre 2007 i 2014 va ser coeditora de la revista Afterall. Ha impartit conferències sobre teoria de l’art i gestió artística en nombrosos centres i universitats i ha publicat nombrosos textos en llibres i catàlegs i en revistes d’art contemporani, com Parkett, Afterall i Concreta. www.editorialconcreta.org

 • Congrés Internacional l'Orde de Santa Maria de Montesa I Sant Jordi d'Alfama. Història i Patrimoni

  03/10/17

  Congrés Internacional l'Orde de Santa Maria de Montesa I Sant Jordi d'Alfama. Història i Patrimoni

  Dimarts, 24 d'octubre de 2017. Aula Magna de la Universitat de València, edifici La Nau. Els ordes militars i l'orde de Montesa a l'època Medieval.

 • Ajudes Erasmus Pràctiques per al curs 2017-2018 en modalitat A (pràctiques curriculars)

  03/10/17

  Ajudes Erasmus Pràctiques per al curs 2017-2018 en modalitat A (pràctiques curriculars)

  Amb data 2 d’octubre, s’ha obert el segon termini de presentació de sol·licituds de les ajudes Erasmus Pràctiques per al curs 2017-2018 en modalitat A (pràctiques curriculars). El programa Erasmus Pràctiques possibilita la realització de pràctiques en empreses, centres de formació, centres d’investigació i altres organitzacions de països que participen en el programa Erasmus+ de la Comissió Europea. La modalitat A està adreçada a estudiants de la UV matriculats durant l’actual curs 2017-2018 en una titulació oficial que continga en el seu pla d’estudis les pràctiques integrades i que tinguen una pràctica assignada per la comissió de pràctiques del centre.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies