Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Interior Facultat

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Curs de Formació en HISTÒRIA I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA. Del Dijous 1 de febrer al dimecres 7 de març de 2018

  18/01/18

  Curs de Formació en HISTÒRIA I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA. Del Dijous 1 de febrer al dimecres 7 de març de 2018.

  L'assistència és lliure i gratuïta. La inscripció és gratuïta i l'assistència al 80% de les sessions dóna dret al certificat d'assistència.

 • XI Programa de beques de la BritishSpanish Society

  16/01/18

  XI Programa de beques de la BritishSpanish Society

  Obert el termini de sol·licitud per a sis beques de 4.500 - 5.000 GBP, amb l'objectiu de recolzar projectes de postgrau en curs i aquells recentment admesos, les beques s'atorgaran a projectes en qualsevol disciplina,inclosa la beca gastronòmica Mahou San Miguel. Data limite de sol·licitud de beques: 15 febrer 2018

  [Llegir més]

 • Beques per a la realització de pràctiques professionals en les dependències de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme

  12/01/18

  Beques per a la realització de pràctiques professionals en les dependències de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.

  Import de la beca: 1.000 € (mil euros) bruts mensuals. Duració de la beca: 12 mesos. Prorrogable fins a un màxim de 12 mesos més. Titulació universitària exigida: Grau en Biblioteconomia i Documentació, o titulació equivalent d'acord amb els plans d'estudis vigents, i que no hagen passat més de cinc anys des que es va obtindre. S’ha d’estar en possesió del certificat de grau superior (C2) de coneixements de valencià. Termini de presentació de sol·licituds: 15 dies hàbils comptats a partir de l'endemà al de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (s'ha publicat el 8 de gener de 2018).

  [Llegir més]

 • 11/01/18

  "Libris Satiari Nequeo". De la Edad Media a la Era Digital.

  Del 24 al 26 de gener. Vos esperem.

  [Llegir més]

 • Mons imaginats: Geografies fantàstiques,

  28/12/17

  Mons imaginats: Geografies fantàstiques, distopíes i futurs apocalíptics

  CONGRÉS INTERNACIONAL. Els homes i dones d'avui tenen la necessitat d'ancorar-se al passat, fins i tot quan inventen el futur, i de reflexionar sobre el significat històric, geogràfic i artístic dels canvis socials. Des de les fantasies medievals de "El Senyor dels Anells" o "Joc de trons" fins a les utopies i mons extraterrestres de la ciència ficció, s'han creat geografies i societats imaginàries que expressen les ambicions i pors de cada moment històric. Tot açò s'ha plasmat en diferents formats com el còmic, el cinema, l'anime, la literatura o les sèries televisives, a través dels quals podem comprendre millor el nostre present i la nostra història. Per a açò, en el congrés internacional, que se celebrarà entre els dies 21 i 23 de febrer, amb seu a València, es proposen tres taules temàtiques,que s'organitzaran a partir de diverses ponències i comunicacions (data d'enviament de comunicacions fins al 15 de gener) amb la finalitat d'afavorir el debat i el diàleg entre els congressistes. També hi haurà activitats paral·leles com cinefórums, tallers, debats i trobades entre joves investigadors.

 • XVIII Congreso Nacional de Tecnologías de Información Geográfica València, 20-22 juny 2018

  19/12/17

  XVIII Congreso Nacional de Tecnologías de Información Geográfica València, 20-22 juny 2018

  Obert termini per a enviament de resums fins al 15 de gener de 2018. El Departament de Geografia i el Grupo de Técnicas de la Información Geográfica (TIG) de la Asociación de Geógrafos Españoles organitza a València, del 20-22 juny 2018, el XVIII Congreso Nacional de TIG.

  [Llegir més]

 • 04/12/17

  Diàleg amb motiu de l'exposició "Frankenstein o el modern Prometeu"

  [Llegir més]

 • Activitats culturals programades en la Facultat de Geografia i Historia

  30/11/17

  Activitats culturals programades en la Facultat de Geografia i Historia

  Del 30 de novembre al 19 de desembre de 2017

 • La Universitat de València, present en l’Assemblea General de la Xarxa d’Universitats de la Ruta de la Seda

  14/11/17

  La Universitat de València, present en l’Assemblea General de la Xarxa d’Universitats de la Ruta de la Seda

  Guillermo Palao, vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València, es troba en Vietnam representant a la UV en la Tercera Assemblea General de la SUN, l’entitat que engloba a universitats de tot el món unides amb l’objectiu de promoure projectes relacionats amb la Ruta de la Seda.

  [Llegir més]

 • TRAJANO, UNA MIRADA HISTÓRICA

  25/10/17

  TRAJANO, UNA MIRADA HISTÓRICA

  Jornades d'estudi 7 i 8 de novembre en el saló d'actes Joan Fuster, Facultat de Geografia i Història. Amb motiu dels mil nou-cents anys de la mort de l'emperador Trajano (98 – 117 d. de C.), els membres del grup de recerca GIRHA de l'Àrea d'Història Antiga del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Universitat de València, organitzen unes Jornades d'estudi sobre aquesta important personalitat del món romà.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies