Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

Fòrum d'Ocupació. Facultat de Geografia i Història

  • 18 d’octubre de 2018
Fòrum d'Ocupació

El 25 d'octubre de 2018 la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València celebra un Fòrum d'Ocupació orientat a tots els estudiants dels diferents graus, màsters i títols propis que s'imparteixen en el centre. En la iniciativa ha col·laborat activament l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València (OPAL). Diverses empreses, com Culturama, Bombes Gens, Turiart, Feedback Cultural, el Fabricante de Esferas o Crea 360, totes elles relacionades amb els ensenyaments de grau i postgrau que s'imparteixen en el Centre, estaran entre les 9.00 i les 15.00 hores oferint informació d'interés als estudiants. Els acompanyaran diferents organismes i entitats públiques locals de rellevància en l'àmbit de l'ocupació, com el SERVEF, l'Ajuntament de València o la Càtedra de Cultura Empresarial. L'assistència a la Jornada és gratuïta i se certifica. Més informació en:

Formulari d'inscripció

 

 

 

Les dades personals subministrades en aquest formulari, s’incorporaran als sistemes d’informació de la Universitat de València que procedisquen, amb la finalitat de gestionar i tramitar la inscripció en el Fòrum d’Ocupació, així com expedir el corresponent certificat d’assistència.

Les persones que proporcionen dades tenen dret a sol·licitar al responsable del tractament, l'accés a les seues dades personals, i la seua rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades. Les persones interessades podran exercir els seus drets d’accés, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic adreçat a lopd@uv.es des d’adreces oficials de la Universitat de València, o bé mitjançant escrit, acompanyat de còpia d’un document d’identitat i , en el seu cas, documentació acreditativa de la sol·licitud, adreçat al Delegat de Protecció de Dades en la Universitat de València, Ed. Rectorat, Av. Blasco Ibáñez, 13, VALÈNCIA 46010, lopd@uv.es.

Per a més informació respecte del tractament podeu consultar el següent enllaç: https://angela.uv.es/x/i4FjAQ