Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

T'has preguntat alguna vegada què és açò de la #RecreacióHistòrica? Inscriu-te en el Seminari "La historia al nostre costat. La recreació històrica a debat", que es celebra els dies 20 i 21 de febrer en la Facultat de Geografia i Història

  • 12 de febrer de 2019
T'has preguntat alguna vegada què és açò de la #RecreacióHistòrica? Inscriu-te en el Seminari

T'has preguntat alguna vegada què és açò de la #RecreacióHistòrica?
Penses que tal vegada puga ser un instrument didàctic molt interessant per a ensenyar la Història a tots els públics?
Es pot posar en valor el patrimoni i el paisatge a través de la Recreació Històrica?
Podríem utilitzar la Recreació Històrica com una eina per al desenvolupament local?
És necessari regular la Recreació Històrica?

Si vols trobar resposta per a aquestes preguntes i moltes més, inscriu-te en el Seminari "La historia al nostre costat. La recreació històrica a debat", que celebrarem els dies 20 i 21 de febrer en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.

Entrada lliure i gratuïta. Inscripció en el Deganat de la Facultat de Geografia i Història, telefonant al 963983531 o enviant un correu a mireji@uv.es, indicant el nom complet i DNI.

Amb un format obert, crític i participatiu, alumnes, professors, recreadores i representants d'associacions analitzaran les característiques, possibilitats i problemes de la Recreació Històrica.

A més, diversos grups de recreació històrica, exposaran les seues activitats i realitzaran tallers i demostracions en el vestíbul de la Facultat. Amb ells podrem reviure les diferents èpoques històriques, des de l'Edat Antiga amb íberos i romans, passant per l'Edat Mitjana, Moderna i Contemporània.

El seminari i la participació en els tallers està oberta a tota la ciutadania i la Facultat certificarà l'assistència a les ponències als quals s'inscriguen prèviament.

El seminari també es podrà seguir en streaming, mitjançant aquesta adreça:   enllaç

És recomanable utilitzar el navegador Explorer perquè funcione correctament.

No podeu faltar!

Més Informació

Cartell