Logo UVGrado en Óptica y OptometríaFacultad de Física Logo del portal

Col·laboració amb la "Università degli Studi di Palermo"

  • 16 octubre de 2023
Image de la noticia

Després de la visita de les professores Mª Amparo Díez i Rosa Mª Hernández a la "Università degli Studi di Palermo" (UNIPA) el curs passat, la professora VALERIA MILLITELO ens visitarà aquest curs del 6 al 20 de maig 2024.

Al maig de 2023 les professores Mª Amparo Díez i Rosa Mª Hernández van visitar la Universitat de Palerm (UNIPA). Aquesta Universitat està també dins del grup FORTHEM i des de fa dos anys s'ha iniciat col·laboració entre els equips docents del Grau en Òptica i Optometria de totes dues universitats. Aquesta col·laboració inclou mobilitat d'estudiants ERASMUS+, participació en el VI Symposium International Online Symposium of Young Optometrists (SIYO), etc.

Dos estudiants del Grau en Òptica i Optometria (UV) van gaudir la mobilitat ERASMUS+, en UNIPA el curs passat i aquest curs 2023-24 una estudiant de la UV està cursant l'estada Erasmus+ a Palerm.

La coordinadora del Grau en Òptica i Optometria, VALERIA MILLITELO de UNIPA, ens visitarà del 6 al 20 de maig 2023.

La Dra. MILLITELLO està especialitzada en Molecular Biophysics and Optical Spectroscopy i impartirà diversos seminaris per a estudiants del Grau en Òptica i Optometria i els estudiants del Màster en Optometria Avançada i Ciències de la Visió.