Logo UVGrau en Enginyeria Electrònica de TelecomunicacióEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Formació en Competències emprenedores: Programa Intercampus de Motivació Empresarial (PIMe)

  • 12 de març de 2024
Formació en Competències emprenedores: Programa Intercampus de Motivació Empresarial (PIMe)

L'objectiu del programa és adquirir competències emprenedores des d'una perspectiva pràctica aplicant una metodologia que permetrà guiar a les persones participants en el disseny i llançament d'un nou producte o servici empresarial, partint de la idea inicial o concepte de negoci fins a convertir-ho en un projecte preparat per a fer els seus primers passos comercials.

Qualsevol estudiant de grau, màster o doctorat de la Universitat de València interessat a aprendre a dissenyar i llançar un projecte emprenedor i a optar a realitzar un examen específic que els permetrà incorporar al seu currículum un certificat oficial de competències emprenedores.

Requisits:

  • QUE es requerix que les persones participants compten amb motivació i curiositat per resoldre necessitats i problemes de persones a les quals poder oferir una solució en forma de projecte emprenedor que desenvoluparan durant el programa.
  • NO es requerixen coneixements ni experiència prèvia en la gestió de negocis i/o creació d'empreses.

Les dates per a la formació de "Generació d'idees innovadores" seran la següents, s'anirà afegint la informació que manca segons anem confirmant dates, horaris i llocs de realització de la formació.

Per a inscriure't en esta formació has d'emplenar el següent formulari, entrant ací.