Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

XIII Jornades Científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans: "Robotización, digitalització i el futur del treball"

  • 14 de juliol de 2023
Image de la noticia

Aquestes jornades, organitzades per la Universitat de València, la Universitat de Sevilla i l'Institut IDOCAL, enfortiran la investigació sobre els aspectes psicosocials dels recursos humans en les organitzacions.

En aquestes jornades s'analitzaran diferents tendències i temes que contribueixen al progrés de la societat. Alguns d'aquests temes són la influència de la robotizació i la digitalització en el treball, la promoció del benestar sostenible en les organitzacions, el desenvolupament del capital humà, els factors socials i organitzacionals que promouen l'ocupabilitat i els processos de resolució de conflictes. La participació d'investigadors júnior i sènior de diferents línies d'investigació en aquest camp, tant de la Universitat de València com de la Universitat de Sevilla, ens permetrà debatre i reflexionar sobre els reptes als quals s'enfronta actualment la nostra disciplina.

A més, comptem amb la participació de dos professors convidats que impartiran conferències sobre robotizació i digitalització i la seua influència en el treball i factors relacionats amb la salut ocupacional: Pascale Le Blanc (Eindhoven University of Technology) i Andrea Svicher (University of Florence)

Juliol 17-18, 2023
Facultat de Psicologia

Universitat de València y Universitat de Sevilla.

Per a més informació, consulta el programa punxant ACÍ