Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

El prof. José M. Peiró dóna la conferència inaugural del congrés de l'Associació Internacional de Psicologia del Treball en Llengua Francesa

  • 9 de juliol de 2018
Universitat de Bordeaux

El pròxim congrés de l'Associació Internacional de Psicologia del Treball de Llengua Francesa (AIPTLF) se celebrarà a Bordeus del 9 al 12 de juliol de 2018, amb el títol de "Temps per als desafiaments: (R) Evolució del treball i les organitzacions ".

Els avanços en la tecnologia, la digitalització i el creixement hiper-connexió, la robòtica i la automatització de les tasques intel·lectuals complexes, accelerar les noves formes d'ocupació (Autoempresarialidad, gestió de la transició, Portage, teletreball, paquet de dia), el que augmenta la porositat de les fronteres entre la vida el treball i fora, la temporalitat escurçats, la flexibilitat i l'augment de la mobilitat de les persones, les activitats i els estatuts, la renovació dels models d'organització... Aquests fenòmens que pertorben les pràctiques i representacions del treball, l'ocupació i les organitzacions. Els treballadors i les empreses estan en el cor d'aquestes (R) evolucions. Són múltiples: tècnics, digitals, econòmics, socials, ambientals, administratius, culturals i qüestionables per part de la submissió o emancipació que generen. també qüestionen el nivell, la tipologia del coneixement a desenvolupar i el seu pes en la pràctica professional.

En aquest congrés, el prof. José M. Peiró donarà la conferència inaugural titulada: "(R) Evolucions tecnològiques en el treball i les organitzacions: Què (R) evolucions per a la psicologia del treball i les organitzacions? "

Pot consultar més informació a la web del congrés.