Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Ciència dels Materials (ICMUV) Logo del portal

Llista de Vídeos

CICLE D'ACTIVITATS PER CELEBRAR EL DIA DE LA XIQUETA I LA DONA EN LA CIÈNCIA T’agrada la ciència? Sents curiositat cap a eixes classes de matemàtiques o física que a les altres xiquetes semblen difícils o poc interessants? T’imagines sent química o biotecnòloga en un futur? Creiem que tens clara la resposta de què respondràs el dia de demà quan et pregunten: i tu, què eres? Però, per si et queda algun dubte, hem anat a buscar a les 12 científiques que han participat en el Dones i Ciència al Botànic de les tres primeres edicions. Tenen un missatge per a tu, dona-li al play i no te’l perdes!

Documental "So Close and Such a Stranger", dirigido por la Dr. E. Prada, la Dr. I. Guillamón y el Dr. E. Sahagún. Pproyecto está cofinanciado por la Universidad Autónoma de Madrid y el Grupo Especializado de Física del Estado Sólido de la RSEF.
Són ja 5 anys des que el Parc Científic va obrir les seues portes, vora 90 empreses estan ubicades actualment al complex d'edificis de la Universitat així com diversos grups d'investigació. Un parc referent en innovació, transformador del coneixement en valor econòmic i social i que ocupa a 1500 persones de forma directa.
video icmuv
Vídeo institucional de la Universitat de València