University of Valencia logo Logo Institute of Materials Science (ICMUV) Logo del portal

Recently featured videos

CICLE D'ACTIVITATS PER CELEBRAR EL DIA DE LA XIQUETA I LA DONA EN LA CIÈNCIA T’agrada la ciència? Sents curiositat cap a eixes classes de matemàtiques o física que a les altres xiquetes semblen difícils o poc interessants? T’imagines sent química o biotecnòloga en un futur? Creiem que tens clara la resposta de què respondràs el dia de demà quan et pregunten: i tu, què eres? Però, per si et queda algun dubte, hem anat a buscar a les 12 científiques que han participat en el Dones i Ciència al Botànic de les tres primeres edicions. Tenen un missatge per a tu, dona-li al play i no te’l perdes!

Documental "So Close and Such a Stranger", dirigido por la Dr. E. Prada, la Dr. I. Guillamón y el Dr. E. Sahagún. Pproyecto está cofinanciado por la Universidad Autónoma de Madrid y el Grupo Especializado de Física del Estado Sólido de la RSEF.
There are now five years since the Parc Científic opened, close to 90 companies are currently located in the complex of buildings of the University as well as various research groups. A leader in innovation park, transforming knowledge into economic and social value, which employs 1,500 people directly.
video icmuv
Vídeo institucional de la Universitat de València