Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria Logo del portal

El CIDEC (Centre d’Informació i Documentació Europea d’Economia Pública, Social i Cooperativa) és un centre de documentació adscrit al IUDESCOOP (Institut Universitari d’Economia Social i Cooperativa) de la Universitat de València i a l’associació científica CIRIEC-Espanya.

La seua missió principal consisteix a donar suport a la recerca i la formació en matèria d’economia social i cooperativisme, proporcionant informació especialitzada i assessorament a investigadors, professors, professionals del sector, estudiants i altres persones interessades en temes d’economia social, particularment en tot el que fa referència a cooperatives de treball associat, cooperatives agràries, societats laborals, entitats voluntàries sense ànim de lucre i associacionisme, així com sobre temes d’ocupació, serveis socials, polítiques públiques i turisme rural.

El CIDEC desenvolupa activitats de tractament de la documentació i informació (bibliogràfica o no), i de cerca, localització i accés de la documentació relativa als camps de l’economia social, pública i cooperativa. Amb aquest objectiu, processa i emmagatzema, en una sèrie de bases de dades, els articles continguts en les revistes, tant nacionals com internacionals, que versen sobre economia social i cooperativa i sobre economia pública existents al centre de documentació.

Des de 1991 s’edita la revista Noticias del CIDEC (Noticias de la Economía Pública, Social y Cooperativa), publicació de caràcter quadrimestral coeditada amb CIRIEC-Espanya i que compta amb el patrocini de la Generalitat Valenciana. Així mateix, el CIDEC també col·labora en totes les publicacions de CIRIEC-Espanya