Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

  • ARTEC
FOREM Andalusia, ha apostat per introduir les noves tecnologies en els seus cursos de formació i per a això s'ha triat la Realitat Augmentada com la solució més prometedora.
Descripció

En el sistema supervisar 15 UMPC (Ultra Mobile Personal Computer) complementen les pràctiques de laboratori dels alumnes, visualitzant les explicacions teòriques sobre els propis elements de pràctiques ( Realitat Augmentada ).

El sistema incorpora un lloc de control, des del qual el professor pot llançar diferents exercicis a cada grup d'alumnes, pot observar simultàniament el que estan veient els 15 grups en els seus dispositius  i a més té comunicació bidireccional d'àudio, tot això a través de connexió WiFi .

El lloc d'instructor compleix una triple funció  transport, emmagatzematge i taula de treball. En la seva posició de transport, gràcies a l'estructura mòbil, aquest lloc queda en forma de caixa de transport amb una mida de 60x40x50 cm. En aquesta caixa s'emmagatzemen tots els dispositius necessaris, inclosos els 15 UMPCs (cada un en el seu respectiu carregador ). A més per facilitar el seu transport incorpora 4 rodes a la part inferior i dues nanses a la part superior  D'aquesta manera, tot el sistema es transporta com si portés una fly -box convencional, de manera que la premissa de mobilitat del sistema complet queda coberta .

Un cop desplegat, aquest mateix lloc serveix com a taula de treball. En aquest cas la pantalla queda a una alçada de 120 cm . En aquesta configuració el professor pot treballar de peu, o assegut en un tamboret alt.

 

Data d'inici
2007 Juliol
Data de finalització
2008 Setembre