Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

Els punts d'accés dels membres del consorci AS4EDI19 estan més prop de ser actualitzats

  • 22 de març de 2021
Image de la noticia

L'etapa de proves de conformitat i connectivitat del projecte AS4EDI19 s'està duent a terme actualment. Alguns dels socis del consorci ja han superat la primera d'elles o estan utilitzant solucions ja conformes, i estan treballant en la realització de les proves d'interoperabilitat que impliquen els punts d'accés (AP) dels beneficiaris, siguen els implementats o els actualitzats a AS4.

Al final de la iniciativa, els 5 AP dels proveïdors d'Intercanvi Electrònic de Documents (EDI) vinculats al projecte hauran implementat els seus serveis d'AS2 a AS4. La solució CEF eDelivery es basa en una xarxa de nodes en la qual cada participant es converteix en node; d'aquesta manera, les empreses, les administracions públiques i els ciutadans poden intercanviar dades i documents electrònics de manera fàcil i segura.

Per tant, en els pròxims mesos, tots els beneficiaris que implementen la seua pròpia solució hauran superat amb èxit les proves de conformitat i connectivitat del CEF eDelivery. La Comissió Europea finança aquesta iniciativa a través del programa CEF Telecom (acció número 2019-EU-IA-0012).

Crediflow AB, Tickstar AB, Qvalia Group AB, Net4market S.R.L. i mySupply ApS són part del projecte, coordinat per la Universitat de València i amb el suport de LMT Group.

Pàgina web: http://cef.uv.es/as4edi19/

Web d’INEA: https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/2019-eu-ia-0012

Acord número: INEA/CEF/ICT/A2019/1930764

Acció número: 2019-EU-IA-0012

El contingut d'aquesta publicació és responsabilitat exclusiva d'IRTIC (UV) i no reflecteix necessàriament l'opinió de la Unió Europea.