University of Valencia logo Logo Institute of Material Science (ICMUV) Logo del portal

El projecte EFIMAT proposa l'estudi de nous materials termoelèctrics d'alta eficiència aprofitant les propietats dels aïllants topològics, que són materials quàntics en els quals els estats electrònics de superfície i volum són intrínsecament diferents.
En resum, el projecte EFIMAT pretén donar un salt qualitatiu en l'aprofitament energètic mitjançant propostes innovadores però realistes que aprofiten la sinergia de tres excel·lents grups de recerca amb experiències complementàries.

EFIMAT té com a objectiu el desenvolupament de materials avançats (LED-UV, materials amb efecte mecanocalòric gegant i materials termoelèctrics basats en aïllants topològics) per a aplicacions energètiques eficients altament demandades per la indústria i la societat, i que permetran al nostre entorn socioeconòmic estar a l'avantguarda de les solucions energètiques eficients.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy