Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Advocacia i Procura València Logo del portal

La principal característica en la metodologia d'aquest Màster es troba vinculada a la seva principal funció: capacitar per a l'adequat exercici de la professió d'advocat.

Per a això, la metodologia que se segueix pretén fonamentalment situar l'estudiant davant els problemes reals amb què es trobarà diàriament en l'exercici de la seva professió. I a més es pretén que l'enfocament amb el qual s'abordi la resolució d'aquests problemes reprodueixi els criteris amb què actuarà en el seu exercici professional.

La participació activa dels estudiants en les discussions, debats o simulacions que es duguin a terme al llarg de les sessions presencials són crucials per aproximar a la manera d'actuar dels advocats, i això justifica el caràcter obligatori de l'assistència a aquestes sessions

Les pràctiques professionals, situades en una fase avançada de desenvolupament del Màster, permeten finalment contrastar el cabal de destreses i habilitats adquirides pels estudiants en un escenari real.

El Màster Universitari en Advocacia es beneficia, en fi, a través de la col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València, de la rica experiència acumulada per aquesta institució en el desenvolupament de l'Escola de Pràctica Jurídica.