Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Arqueologia Logo del portal

Blog

 • Els ibers a la facultat

  Els Ibers visitaran la facultat de Geografia i Història

  6 de de maig de 2016

  Els ibers visitaran la facultat de Geografia i Història el proper 12 de maig en una jornada organitzada per el Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Universitat de Valencia conjuntament amb el Institut de Creativitat e Innovacions Educatives (IUCIE) i el Museu de Prehistòria de la València.

 • Agres, por tripadvisor

  Recordem l’excavació Arqueològica en Agres 2014

  25 de d’abril de 2016

  L'excavació del jaciment de la Mola d'Agres que es recull al vídeo correspon a la campanya de 2014, finançada per la Direcció General de Patrimoni de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. Va estar dirigida per Elena Grau i Jose Luis Peña, els dos professors del Departament de Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de València.

 • Cartell de l'excavació

  Excavació Arqueològica La Cova de les Cendres (Teulada-Moraira, Alacant)

  22 de d’abril de 2016

  S'obri el termini per a participar en la campanya d'excavació 2016 en el jaciment arqueològic de la Cova dels Cendres (Teulada-Moraira, Alacant) . La campanya es desenrotllarà durant el mes de Setembre i la primera quinzena d'Octubre, i es podran fer estades completes o quinzenals.

 • Programació Museu de Prehistòria

  El Museu de Prehistòria planifica una primavera de lectures i tallers infantils, conferències i visites a la carta

  12 de d’abril de 2016

  El Museu de Prehistòria de la ciutat de València presenta la seua programació per als propers mesos de abril, maig i juny la qual estarà marcada per els tallers infantils, les animacions en la biblioteca infantil, conferències i visites a la carta, entre altres activitats.

 • La bastida de les Alcusses (Moixent), de Dival

  La Bastida dels Alcusses (Moixent): la vida dels íbers fa 2.300 anys

  10 de de març de 2016

  Saber com era la vida en un poblat íber de fa 2.300 anys, és possible gràcies a la recerca arqueològica desenvolupada en jaciments com el de la Bastida dels Alcusses, localitzat en el terme de Moixent.