Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants del màster

El Programa Màster en Banca i Finances Quantitatives respon a les exigències de les finances modernes, en les quals les tècniques quantitatives necessàries per a realitzar una anàlisi fonamentada que facilite la presa de decisions financeres són de gran complexitat i caràcter multidisciplinari.

El principal objectiu del Màster és formar experts capaços d'exercir labors d'avaluació, gestió i assessorament en el camp de les finances. Concretament, el postgraduat:

  • Desenvoluparà la seua activitat fent un ús intensiu de tècniques quantitatives i informàtiques avançades, que li permeten prendre complexes decisions de forma òptima i informada.
  • Coneixerà el funcionament del sistema financer, les diferents alternatives de l'assignació de recursos, la valoració d'actius i la gestió de riscos i la seua articulació en el context general de l'economia. En particular, ha de ser capaç d'identificar i anticipar els problemes economicofinancers rellevants en qualsevol situació concreta, de discutir les alternatives que faciliten la seua resolució, de seleccionar les més adequades als objectius i d'avaluar el resultat que produïsquen.
  • Estarà capacitat en tasques de recerca amb l'objectiu de, si ho desitja i compleix els requisits, accedir als estudis de Tercer Cicle conduents al grau de doctor aprofitant el potencial investigador d'un extens grup de professors implicats en el programa interuniversitari.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies