Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants del màster

Ofertes de treball

Data publicació Oferta Condicions
18-05-2018Oferta Financial Instruments Assurance

Som l'equip de Financial Instruments Assurance, i estem encarregats de proposar i oferir solucions creatives i innovadores als nostres clients sobre gestió de riscos financers, proves d'estrès, productes estructurats i derivats,...

Som l'equip de Financial Instruments Assurance, i estem encarregats de proposar i oferir solucions creatives i innovadores als nostres clients sobre gestió de riscos financers, proves d'estrès, productes estructurats i derivats, estratègies de cobertura i requeriments regulatoris (Basilea II / III, Solvència II).


Atès que tots els nostres clients estan distribuïts en els més importants sectors i activitats de l'economia (finances i banca, energia, construcció, etc.), el Departament compta amb especialistes amb diversos perfils que mantenen en comú una orientació tècnica i quantitativa.

Descripció del lloc:


Participaries en l'elaboració de models interns de mesurament de riscos financers, avaluació d'efectivitat de cobertures, contrastos de valoració de carteres de derivats i disseny d'eines informàtiques per a la gestió de carteres.

Perfil del candidat / a:


Busquem dos perfils sènior (3 anys d'experiència o més) i dos perfils júnior (sense experiència prèvia), que reuneixin el següent:

 

 • Graduats / des ADE, Economia, Matemàtiques, Estadística, Física, així com dobles Grau que impliquin algunes de les anteriors.
 • Busquem persones amb alta capacitat analítica i de resolució de problemes, habilitat per treballar en equip i per objectius, i amb bones habilitats comunicatives. Iniciativa, flexibilitat i compromís professional són també característiques rellevants.
 • Indispensable tenir el Màster en Banca i Finances Quantitatives.
 • Es valoraran coneixements de programació en R, Visual Basic i / o Python.
 • Es valorarà un nivell intermedi / alt d'anglès.
 • Es valorarà experiència prèvia en àmbits relacionats amb la gestió de riscos financers.

Sobre PwC:


Som una xarxa de firmes present a 157 països amb més de 223.000 professionals compromesos en oferir serveis de qualitat en auditoria, assessorament fiscal i legal, consultoria i transaccions, el propòsit de PwC és generar confiança en la societat i resoldre problemes importants.


Enviar CV fins al 30 de maig a: karim.parra.rodriguez@es.pwc.com

[Llegir més][Ocultar]
04-05-2018Consultors funcionals en projectes de banca majorista

2C Consulting busca persones per incorporar a la seva plantilla per treballar com a consultors funcionals en projectes de banca majorista per un banc TIER 1.

El tipus de projectes que realitzaran les persones...

2C Consulting busca persones per incorporar a la seva plantilla per treballar com a consultors funcionals en projectes de banca majorista per un banc TIER 1.

El tipus de projectes que realitzaran les persones contractades és:

 

 • Implantació d'eines de Riscos (Mercat, Credito, Liquiditat, ...), de Front, Middle i Back Office
 • Documentació, Eficientacion i Reenginyeria de processos
 • Projectes de tipus regulatori (MIFID II, ....).
 • Pot col·laborar també en projectes per a l'àrea de Quants del banc.

 

Es busca gent sense experiència (sou d'entrada de 30.000 €) o amb experiència (en funció de la mateixa es determinés nivell de retribució).

Es demana nivell d'anglès alt, haver cursat el màster de Finances quantitatives i desig de fer carrera en el món de la consultoria.

Els interessats poden posar-se en contacte amb Carlos Ruiz a la següent direcció: Carlos.ruiz@dosc.es

[Llegir més][Ocultar]
04-05-2018Consultor / a de Riscos Financers

Des de l'equip de Financial Risk Management duem a terme la recerca de solucions innovadores que permetin a les entitats bancàries i asseguradores assolir l'excel·lència en la gestió de riscos (crèdit, mercat, liquiditat,...

Des de l'equip de Financial Risk Management duem a terme la recerca de solucions innovadores que permetin a les entitats bancàries i asseguradores assolir l'excel·lència en la gestió de riscos (crèdit, mercat, liquiditat, operacional, actuarial, etc.) i donar compliment als requeriments regulatoris (Basilea II / III, Solvència II).


El Departament compta amb professionals especialitzats en diferents tipologies de projectes associats a la gestió de riscos financers, que abasten perspectives que parteixen des del funcional al que tecnològic passant pel quantitatiu.


Descripció del lloc:


Participaries en l'elaboració de models interns de mesurament i qualificació (quantitatius i qualitatius), en el disseny d'estructures organitzatives, models de gestió, processos, circuits i polítiques i en l'ús de tecnologia i eines de mercat per a la gestió i mesurament dels diferents tipus de risc, entre altres funcions.


Perfil del candidat / a:

 

 • Graduats / des en Enginyeria Informàtica, Matemàtiques, Estadística, Física, Enginyeria de Telecomunicacions, així com dobles Grau que impliquin algunes de les anteriors.
 • Busquem persones amb alta capacitat analítica i de resolució de problemes, habilitat per treballar en equip i per objectius, i amb bones habilitats comunicatives. Iniciativa, flexibilitat i compromís professional són també característiques rellevants.
 • Molt valorable el Màster en Banca i Finances Quantitatives.
 • Es valoraran coneixements en Big Data i Data Analytics.
 • Es valorarà un nivell intermedi / alt d'anglès.
 • Es valoraran coneixements en SAS i SQL.
 • Es valorarà experiència prèvia en àmbits relacionats amb la gestió de riscos financers.


KPMG a Espanya és una firma de serveis professionals que ofereix serveis d'auditoria, fiscals i d'assessorament legal, financer i de negoci amb més de 3.600 professionals en 16 oficines. Estem presents a 152 països a nivell internacional comptant amb més de 189.000 professionals.


La nostra ambició per atreure i desenvolupar el millor talent, potenciar la diversitat i recompensar l'excel·lència defineixen la nostra cultura, basada en la qualitat i la transparència des del més estricte respecte a la independència en el treball i a les normes ètiques.


Aquest any, per desè exercici consecutiu, hem rebut la certificació Top Employers com a millor empresa per treballar gràcies als nostres programes de formació, mobilitat internacional i desenvolupament de carrera. La nostra cultura es defineix per l'ambició per atreure i desenvolupar el millor talent, potenciar la diversitat i recompensar l'excel·lència.

[Llegir més][Ocultar]
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies