Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Odontològiques Logo del portal

El professor Leopoldo Forner rep el premi a l’excel·lència docent

L’objectiu dels guardons és reconèixer la tasca d’estudiants, investigadors i docents de la Universitat de València, a banda d’agrair a les entitats la seua col·laboració amb aquesta institució.

12 de de desembre de 2016

La XXI edició dels Premis Universitat-Societat tindrà lloc el pròxim dilluns 12 de desembre. Entre els guardonats es troba el professor del Màster en Ciències Odontològiques de la UV, Leopoldo Forner, del Departament d’Estomatologia.

Els premis, impulsats pel Consell Social de la Universitat de València i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, estan dirigits a reconèixer la tasca docent del professorat de la institució pública educativa.

Leopoldo Forner ejerce su trabajo como odontólogo

Leopoldo Forner és Doctor en Odontologia, Medicina i Cirurgia. Metge especialista en Estomatologia, és autor d’alguns llibres especialitzats en matèria odontològica, com ara “Tractament dels processos odontodestructius amplis” o “Atles de Patologia Dental”.

Pel que fa a la seua activitat investigadora, Forner és autor de més de noranta-cinc articles en revistes científiques d’àmbit estatal i internacional, i ha rebut al voltant d’una desena de premis que reconeixen aquest vessant acadèmic.

Alhora, és membre de diverses societats científiques, com per exemple el Centre d’Estudis Odontoesomatològics, l’Associació Espanyola d’Endodòncia, la Societat Espanyola d’Odontologia Conservadora, la Societat Espanyola per a l’Estudi dels Materials Odontològics, l’Associació Universitària Valenciana de Blanquejament Dental o la Internacional Association for Dental Research.