Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Blog

 • Què he de saber per crear produccions per a Netflix?

  6 de de juliol de 2017

  Les plataformes de streaming compten amb cada vegada més usuaris, com és el cas de Netflix. Crear continguts audiovisuals per a aquestes plataformes pot ser una iniciativa reeixida, encara que s'exigeixen coneixements en certs procediments que garantisquen la qualitat. Saps quins són els requisits per crear aquest tipus de produccions? Te'ls expliquem!

 • ‘L’Alqueria Blanca’ i ‘MasterChef’, dues ficcions televisives que legitimen identitats nacionals

  ‘L’Alqueria Blanca’ i ‘MasterChef’, dues ficcions televisives que legitimen identitats nacionals

  29 de d’abril de 2016

  En les seues últimes recerques, Àlvar Peris, professor de Comunicació Audiovisual i del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals de la Universitat de València, ha arribat a la conclusió que ‘Alqueria Blanca’ i ‘MasterChe’ difonen discursos relacionats amb el regionalisme valencià i el nacionalisme espanyol, respectivament.

 • Star HD, l'Alta Definició espanyola que arriba a Amèrica

  18 de de gener de 2016

  Star HD, el nou canal internacional de TVE en Alta Definició, comença aquest dilluns l'emissió a Amèrica amb una programació que oferirà sèries i entreteniment d'èxit a Espanya, com ‘Isabel’ ‘Águila roja’ i ‘El ministerio del tiempo’.

 • ‘Oro’, la pròxima ficció històrica espanyola que arribarà a la gran pantalla

  11 de de gener de 2016

  La ficció històrica de producció espanyola torna al cinema amb ‘Oro’, el film que dirigirà el guanyador de dos goyas en 1995, Agustín Díaz Yanes.