Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Repassem la trajectòria de Sylvester Stallone després de la seua polèmica fotografia en xarxes

Als darrers dies s'ha extès la preocupació sobre l'estat de salut del popular actor Sylvester Stallone després de la publicació d'una foto seua amb aspecte desmillorat al compte d'Instagram d'una fan. Tanmateix, la seua aparença era el resultat d'una caracterització per a una de les seues darreres pel·lícules. Aprofitem per repassar part de la seua filmografia més exitosa, la coneixes?    

7 de de setembre de 2017

L'actor Sylvester Stallone ha protagonitzat al llarg de la seua trajectòria professional multitud de pel·lícules en les quals ha destacat per les seues qualitats físiques, especialment a la saga Rocky, amb la qual va saltar a la fama. El primer film de Rocky l'any 1977 ja provocà un gran fenomen fan després que aconseguira el favor de l'Acadèmia i guanyara tres premis Oscar, entre ells, el de Millor Pel·lícula i Millor Director. Per això, després de la recent publicació d'una foto del mític actor amb aspecte molt desmillorat, els seguidors de Stallone han començat a especular sobre el seu estat de salut.   

Sylvester Stallone caracteritzat per a la pel·lícula Creed. (Instagram)

Però la imatge és una caracterització realitzada per donar vida al personatge de la pel·lícula Creed mentre estava al rodatge, així que l'enrenou que es va produir a les xarxes socials va respondre a una simple confusió.  

La bona acollida de 'Rocky' entre el públic va ser tal que portà a Stallone a protagonitzar fins a sis seqüeles més des del primer film de la saga. Una història que abraça quaranta anys en el temps. 

La primera saga que el va catapultar a l'èxit va ser la de Rocky, en la qual encarnava a un italoestadounidenc de classe baixa amb grans aptituts per a la boxa i que acabà combatint pel títol dels pesos pesats. La bona acollida del film va ser tal que el va portar a protagonitzar fins a sis seqüeles més entre les quals transcorren 40 anys. De fet, a la darrera pel·lícula, Creed, un spin-off de la saga, Stallone salta del ring per esdevindre entrenador. 

 

 

Altra de les sagues del famós actor és Rambo (1982), on encarna a un expert en les tècniques de supervivència després de la guerra de Vietnam. Encara que la producció del film va ser molt modesta, prompte va esdevenir tot un èxit després de la seua estrena. De nou, Stallone va conquerir el seu públic i el llargmetratge va servir per acabar de consolidar la carrera de l'actor i generar hasta tres seqüeles més.

Encara que eixes són probablement les pel·lícules amb les quals va ser més conegut, l'actor també ha protagonitzat altres títols del gènere d'acció com Condena brutal (1989), El especialista (1994), El implacable (2000),  Plan de escape (2013) o la saga de Los Mercenarios (2010) on va aconseguir reunir sota una mateixa producció a figures emblemàtiques del cinema d'acció com Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Stathm y Jean-Claude Van Damme, entre altres. 

 

Protagonistas de la pel·lícula 'Los Mercenarios'.

 

La història de Stallone és potser una de les més inspiradores, per la qual cosa és normal que compte amb el suport de molts seguidors. I és que com ja va fer en Rocky, Stallone continua protagonitzant Rambo durant les dècades que passen des de la primera a l'última pel·lícula amb una excel·lent condició física. Per aixó, este actor és tot un exemple per als seus fans de sempre al demostrar que els límits poden superar-se i que la forma física, l'ambició i l'esforç poden mantindre's malgrat els anys i el pas del temps.