University of Valencia logo Logo del portal

De qué tracta?

Doctorat vinculat 

Facebook

Eixides profesionals

Certificats  i  Títols

Tràmits administratius

Màster en Dret de l'Empresa. Assessoria Mercantil, Laboral i Fiscal

  • El Màster Oficial en Dret de l'Empresa. Assessoria Mercantil, Laboral i Fiscal es dirigeix a professionals i titulats en matèries relacionades amb l'empresa, tant Dret com ADE, Relacions Laborals, Empresarials i unes altres, procurant la seva especialització com a empleats interns o com a assessors externs. ​L'experiència de més de deu anys impartint-ho permet constatar una considerable millora dels professionals assistents i una ALTA EMPLEABILITAT del egressats.
  • El Pla d'estudis s'estructura en 90 crèdits dividits en tres quadrimestres. En el primer, es cursen 30 crèdits comuns; en el segon, 30 de docència de l'especialitat triada, mercantil, laboral o fiscal; en el tercer, 20 crèdits de pràctiques externes, equivalents a 600 hores en empreses, assessories i entitats, més 10 crèdits de Treball Fi de Màster si es tria l'itinerari professional; o bé 20 crèdits de metodologia i els 10 de TFM si s'opta per l'investigador.
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy