Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

L'alumna colombiana Pamela Páez defensa la seua TFM sobre el "L'Arbitratge i la Mediació en el Dret Esportiu i Comparat"

Pamela de Jesús Páez Burgos

L'arbitratge i la conciliació són mecanismes que han adquirit ampli protagonisme en la solució dels conflictes derivats de les relacions regides pel Dret Esportiu.

10 de de juny de 2021

Títol: "L'Arbitratge i la Mediació en el Dret Esportiu i Comparat"

Autora: Pamela de Jesús Páez Burgos

En aquest treball, l'autora realitza una anàlisi de suficiència normativa en l'Ordenament Jurídic colombià respecte a la potestat dels ens esportius de dret privat en el que a matèria esportiva es refereix. Centra la seua atenció en punts de tensió entre l'autonomia de la voluntat versus principis del dret processal, en controvèrsies en matèria disciplinària o laboral. Completa la seua anàlisi revisant casos pràctics en els quals el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) va emetre laudes conduents per a demostrar la hipòtesi de la investigadora.

Com a conclusió general, s'estableix el buit legislatiu a Colòmbia sobre ADR's en matèria esportiva propícia situacions o decisions que afecten els subjectes del Sistema Nacional de l'Esport i l'horitzó de solució del qual es visualitza en el projecte de nova Llei Nacional de l'Esport.

Etiquetes