Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
AÑON ROIG, MARIA JOSE

AÑON ROIG, MARIA JOSE

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Departamento de Filosofía del Derecho. Campus dels Tarongers Despacho: 4F09

(9638) 28825

maria.j.anon@uv.es

Biografia
 

Catedràtica de Filosofia del Dret. Professora del Departament de Filosofia del Dret i Política i investigadora de l'Institut de Drets Humans. Llicenciada i Doctora en Dret per la Universitat de València Estudi General. Ha sigut directora de l'Institut Universitari de Drets Humans de la Universitat de València (2005-2010) i Secretària General de la Universitat (2010-2018).

Doctora en Dret (1986), sis quinquennis docents i sis sexennis de recerca.

La seua recerca aborda temes propis de la filosofia del dret i els drets humans. Entre ells: interpretació i argumentació en drets humans, drets socials, igualtat i dret antidiscriminatori, immigració, dret i perspectiva de gènere, accés a la justícia, teoria del dret i argumentació jurídica

En l'àmbit investigador, la seua Tesi Doctoral va rebre el premi nacional a tesi de caràcter social i polític del Centre d'Estudis Constitucionals en 1987. . És autora d'articles en revistes especialitzades, capítols de llibre i monografies en les àrees temàtiques esmentades. És directora de set tesis doctorals. Ha sigut membre de nombrosos projectes de recerca, entre els quals cal destacar: Consolider-Enginye-2010, “El temps dels drets” (HURI-AGE) liderat per la Universitat Carlos III de Madrid i del que formen part 12 grups de recerca en drets humans. Investigadora principal de dos projectes sobre drets humans, integració i justícia global en el marc del programa Prometeu per a grups d'excel·lència de la Generalitat Valenciana, així mateix ha desenvolupat la seua recerca en el marc de programes nacionals d'I D I des de 1993 ininterrompudament.

Ha impartit classes de llicenciatura i grau en la Universitat de València en matèries pròpies de l'àrea de coneixement: teoria del dret, filosofia del dret, sociologia jurídica, argumentació jurídica i drets humans des de 1984. Així com docència en tercer cicle en màsters i programes de doctorat en diferents universitats espanyoles i llatinoamericanes. En l'actualitat, Master Universitari en Dret, Empresa i Justícia, Master en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional i Master en Dret i violència de gènere.

És directora de 11 tesis doctorals

Projectes d'innovació docent: Innovació educativa en la doble titulació Administració i direcció d'empreses i Dret (2004-2008), Disseny de materials per a l'aprenentatge interdisciplinari de les fonts del Dret (2007-2011), Drets humans i aprenentatge cooperatiu en l'adquisició de competències genèriques (2012-2015), Foment de la transversalitat dels drets humans en el grau en dret de la UV (2022-2023)

Ha dirigit la revista Anuari de Filosofia del Dret (2006-2015), Quaderns Electrònics de Filosofia del Dret i és coordinadora de la publicació Teoria i Dret. Revista de Pensament Jurídic, des de 2007.Forma part de nombrosos comitès editorials, participa en avaluació de projectes de recerca de diferents agències i ha format part de jurats acadèmics en l'àmbit jurídic.

Responsabilitats institucionals. Secretària del departament de Filosofia del Dret (1993-1998). Vicedegana de la Facultat de Dret (1998-2001). Directora de l'Institut de Drets Humans (2005-2010). Secretària General de la Universitat de València (2010-2018).

AZCARRAGA MONZONIS, CARMEN

AZCARRAGA MONZONIS, CARMEN

PDI-Titular d'Universitat
Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets

Despacho 3A11 Facultad de Derecho Universitat de València

(9638) 28657

carmen.azcarraga@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

BARONA VILAR, SILVIA

BARONA VILAR, SILVIA

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Departamento de Derecho Administrativo y Procesal Universitat de València Avda. dels Tarongers s/m 46071 Valencia

(9638) 28111

silvia.barona@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

BATALLER GRAU, JUAN

BATALLER GRAU, JUAN

PDI-Catedratic/a d'Universitat

(9638) 28873

juan.bataller@uv.es

Biografia
 

[ Traducció automàtica ]

Juan Bataller Grau és catedràtic de Dret Mercantil de la Universitat de València. Su trayectoria profesional ha sido reconocida con diferentes distinciones: Premio Alfonso el Magnánimo  -Diputación de Valencia  (1997)-,  Premio L’Estimat -Colegio Profesional de Mediadores de Seguros de Valencia  (2018)- y Premio Galicia Seguro a la investigación aseguradora -INADE · (2021)-Ha impartit docència en nombrosos màsters tant a Espanya com en l'estranger i ha col·laborat així mateix en la formació de professionals a través de nombroses conferències i dels Cursos de Pràctica Jurídica dels Col·legis d'Advocats d'Alzira i Alcoi, així com del *Master Oficial de l'Advocacia de la Universitat de València. Es va llicenciar en Dret en 1992 en la Universitat de València, on va obtindre el Premi Extraordinari de Llicenciatura. Posteriorment, es va doctorar en 1996 en la mateixa Universitat, i la seua tesi va ser reconeguda amb el Premi Extraordinari de Doctorat. Compta amb una dilatada labor d'assessorament jurídic que ha vingut prestant en els últims 20 anys a importants corporacions econòmiques, a destacades associacions empresarials i a diferents Administracions Públiques. Els seus treballs de recerca comprenen diversos àmbits del Dret Mercantil, que han fructificat en diverses publicacions científiques, tant nacionals com a internacionals, sent les seues principals línies d'investigació el Dret del segur, l'extinció i insolvència de societats, així com el Dret de les cooperatives i la propietat industrial. Actualment és membre del &ldquoInsurance & *Reinsurance *Stakeholder *Group” de *European *Insurance *and *Occupational *Pensions *Authority EIOPA) -Supervisor d'assegurances i pensions en la Unió Europea-, President del Grup de Treball d'Ordenació i Supervisió d'Assegurances Privades de *SEIDA, membre fundador de la xarxa d'excel·lència europea &ldquoRestatement *of *European *Insurance *Contract *Law”, membre fundador de la xarxa d'excel·lència internacional &ldquoPrinciples *of *Reinsurance Internacional *Contract *Law”, i membre del comité científic de la Revista Espanyola d'Assegurances. Ha sigut membre del grup d'experts de la Comissió Europea per a l'estudi del contracte d'assegurança a Europa, de l'Observatori de Dret Civil de la Comunitat Valenciana i director de l'àrea de Dret de l'empresa de *CEGEA de la Universitat Politècnica de València.

BLANCO GARCIA, ANA ISABEL

BLANCO GARCIA, ANA ISABEL

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a de Mobilitat
Coordinador/a de Mobilitat

Facultat de Dret. Universitat de València Despacho 3D10 Avda. Tarongers s/n 46022 Valencia

(9616) 25430

a.isabel.blanco@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

BOQUERA MATARREDONA, JOSEFINA

BOQUERA MATARREDONA, JOSEFINA

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Departamento de Derecho Mercantil "Manuel Broseta Pont", Facultad de Derecho. Av. Tarongers S/N. 46071-Valencia

(9638) 28728

josefina.boquera@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

BORJA JIMENEZ, EMILIANO

BORJA JIMENEZ, EMILIANO

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Departamento de Derecho Penal Facultad de Derecho Universidad de Valencia Avda. dels Tarongers s/n 46020 Valencia España

(9616) 25236

emiliano.borja@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

CLEMENTE MEORO, MARIO E.

CLEMENTE MEORO, MARIO E.

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Avda. de los Naranjos s/n 46022 Valencia Despacho 2F11

(9638) 28115

mario.clemente@uv.es

ESPLUGUES MOTA, CARLOS AURELIO

ESPLUGUES MOTA, CARLOS AURELIO

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial

Departamento de Derecho Internacional "Adolfo Miaja de la Muela" Facultad de Derecho Universitat de València Avda. dels Tarongers s/n 46071 Valencia España

(9638) 28717

carlos.esplugues@uv.es

Biografia
 

Carlos Esplugues Mota es Catedrático de Derecho internacional privado en la Universidad de Valencia (España) desde 1997 y hasta septiembre de 2017 fue también Presidente de la Asociación española de Profesores de Derecho Internacional y Relaciones Internacionales. Igualmente es representante del Reino de España en el Grupo II (Arbitraje y Mediación) de la Comisión de Naciones Unidas para el Derecho Mercantil Internacional (UNCITRAL/CNUDMI) y ha formado parte de diversas comisiones legislativas en la Comisión Europea. Igualmente es abogado y actúa de forma regular como árbitro y mediador internacional.

Carlos Esplugues es uno de los más destacados especialistas españoles en Derecho Internacional Privado y Derecho del Comercio Internacional con un amplísimo prestigio y reconocimiento internacional. El Prof. Esplugues Mota es uno de los 4 autores españoles de Derecho Internacional Privado más citados, y se encuentra entre los autores más destacados, también, en algunos de los más destacados y prestigiosos repositorios internacionales: top 2% en www.academia.edu o top 3.17 % en www.ssrn.com (a fecha diciembre de 2017).

Su obra, traducida al español, inglés, japonés y ruso es amplísima en número y materias tratadas (547 publicaciones: 7 libros como autor único, 66 como director, editor o autor de capítulos en libros internacionales, 353 como director, editor o autor en obras nacionales, 44 artículos en revistas jurídicas internacionales y 78 artículos en revistas jurídicas nacionales) y cuenta con un enorme reconocimiento e impacto internacional. Carlos Esplugues es, igualmente, director de dos manuales de uso generalizado en España e Iberoamérica, Derecho internacional privado (con Iglesias Buhigues y Palao Moreno, Valencia, Tirant, 12ª ed., 2018) y Derecho del Comercio Internacional (Valencia, Tirant, 8ª ed., 2017).

Carlos ha sido reconocido por las más altas instituciones científicas internacionales. Es becario del Curatorium de la Academia de Derecho Internacional de La Haya, de la Comisión Fulbright, de la Fundación Stevenson, del DAAD o de la Japan Society for Promotion of Science. Miembro del equipo de investigación de excelencia MedArbValencia, ha sido director o miembro en 38 proyectos de investigación nacionales e internacionales (tanto europeos como asiáticos). El Prof. Esplugues es invitado de forma regular a impartir docencia como profesor invitado en las más prestigiosas universidades e instituciones del mundo (Harvard, Cambridge, Friburgo, Génova, Upssala, Nagoya, Xiamen, Nacional de Taiwán, Seúl, Externado, Guanajuato, Católica de Valparaiso…), habiendo sido ponente invitado en más de 170 congresos nacionales e internacionales. En la actualidad cuenta con 12 tesis dirigidas, todas ellas con la máxima calificación.

Curriculum vitae

FITA ORTEGA, FERNANDO LUIS

FITA ORTEGA, FERNANDO LUIS

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a de Mobilitat

Despacho 5E08 Departamento de Derecho del Trabajo Facultad de Derecho Avda. Tarongers s/n (CP 46071)

(9616) 25254

fernando.fita@uv.es

GONZALEZ CASTILLA, FRANCISCO

GONZALEZ CASTILLA, FRANCISCO

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Edificio Departamental Occidental Despacho 5C11 Campus Tarongers

(9638) 28307

francisco.gonzalez@uv.es

GONZALEZ MARIMON, MARIA

GONZALEZ MARIMON, MARIA

PDI-Ajudant Doctor/A
Biografia
 

Actualment, és Professora Ajudant Doctora de Dret Internacional Privat en la Universitat de València. Anteriorment, va ser Personal Investigador en Formació en la Universitat de València i beneficiària de l'Ajuda per a la Formació del Professorat Universitari del Ministeri d'Universitats (FPU 2017).

Doctora en Dret per la Universitat de València (excel·lent Cum laude). Programa de doble titulació en Dret i Ciències Polítiques en la Universitat de València, amb premi extraordinari en tots dos graus. Posteriorment, va cursar el Màster oficial en Dret, Empresa i Justícia de la mateixa Universitat, també amb premi extraordinari, així com el Màster d'accés a l'Advocacia de la UNED. I finalment, el Programa de Doctorat en Dret, Ciències Polítiques i Criminologia de l'Oniversidad de Valencia.

Autora de diverses publicacions, contribucions en Congressos i seminaris, relacionats amb el Dret Internacional privat en matèria de família, així com col·laboració en l'organització de Congressos Internacionals. Destacant, entre ells, el llibre Menor i Responsabilitat parental a la Unió Europea, publicat en 2021 per l'editorial Tirant lo Blanch. Addicionalment, destaca la participació en projectes d'investigació com els projectes europeus (European Action Grant Project) “MiRI – Minor’s Right to Information in civil actions – Improving children’s right to information in cross-border civil cases” i Just Closer (“Just Closer to children and their families”).

Igualment, és docent de l'assignatura de Dret Internacional privat, tant en el Grau en Dret com en els Dobles Graus que ofereix la Facultat de Dret de la UV. Així com en l'assignatura de Fonts i Metodologia del Màster oficial de Dret, Empresa i Justícia de la UV.

Ha sigut beneficiaria de diferents beques per a realitzar estades a l'estranger, destacant: l'estada d'investigació de quatre mesos en la Universitat Paris II Phanteon-Assas, sota la supervisió de la Profa. Sabine Corneloup; o la beca per a investigadors internacionals 2022 del Max Planck Institute for Comparative and International Private Law D'Hamburg, finançada per la Max Planck Society, en cooperació amb laL indemann Foundation.

Igualment, va ser guanyadora del XXII Premi d'Estudis Jurídics Universitaris Manuel Broseta Pont.”, Fundació Manuel Broseta Pont.

DE LUIS GARCIA, ELENA

DE LUIS GARCIA, ELENA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Secretari/a de Departament

Despacho 3D03, Facultad de Derecho, Universitat de València, Av. Los Naranjos, s/n, 46022 Valencia.

(9616) 25631

elena.deluis@uv.es

Biografia
 

Professora en el Departament de Dret Administratiu i Processal, Área de Dret Processal. Llicenciada en Dret i en Administració i Direcció d'empreses per la Universitat de València (2009), Màster Executive en Dret Empresarial pel Centre d'Estudis Garrigues (2012), Màster en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional per la Universitat de València (2014) i Doctora en Dret amb menció internacional per la mateixa universitat (2018).

La seua línia principal d'investigació se centra en els mecanismes processals de tutela dels drets humans, tant judicials com extrajudicials, àmbit dins del qual caldria destacar l'estudi sobre la protecció dels drets mediambientals a través del sistema de justícia penal. També ha treballat aspectes relatius als drets i garanties en el procés penal, com són el dret de defensa, la segona instància penal o l'admissibilitat de la prova testifical, entre altres. Ha realitzat estades d'investigació en els següents centres estrangers: Universidad Central de Chile, Max Planck Institute for Comparative Public Law and International Law (Heidelberg), Centre for Environmental and Global Justice (Northumbria University), Norwegian Centre for Human Rights (University of Oslo), International Bar Association Human Rights Institute (Londres).

Membre del grup d'investigació MEDARB de la Universitat de València i Responsable de la Secció de Dret Processal Penal de l'Institut de Dret Iberoamericà. Ha participat en diversos projectes d'investigació, destacant el projecte Prometeu GVA 2018/111 "Claves de la justicia civil y penal en la sociedad del miedo" i el projecte Prometeu GVA 2014/081 "ADR y Justicia: ¿'Glocalización o glocalización?". Actualment es membre del projecte “Claves para una justicia digital y algorítmica con perspectiva de género” (PID2021-123170OB-I00) del Ministerio de Ciencia e Innovación.

MARTINEZ GARCIA, ELENA

MARTINEZ GARCIA, ELENA

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Facultad de Derecho Avenida de los Naranjos Derecho 3D09

51217

elena.martinez@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

MARTIN-POZUELO LOPEZ, ANGELA

MARTIN-POZUELO LOPEZ, ANGELA

PDI-Ajudant Doctor/A

Despacho 4D04

9635 31082

angela.martin-pozuelo@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

NORES TORRES, LUIS ENRIQUE

NORES TORRES, LUIS ENRIQUE

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Responsables de Gestio Academica
Coordinador/a Titulacio de Grau

Facultad de Derecho Edificio Departamental Occidental Avd./ Tarongers s/n 46071 Valencia (ESPAÑA) Departamento de Derecho del Trabajo y de la SS Despacho 5P11A

(9616) 25273

luis.e.nores@uv.es

Biografia
 

LUIS ENRIQUE NORES TORRES

Villagarcía d'Arosa, Pontevedra, 15 d'abril de 1971.

Catedràtic d'Universitat de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València (EG) des de l'any 2023.

Vicesecretari General de la Universitat de València (juny 2010-abril 2018).

Magistrat suplent del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (juliol 2015 fins setembre 2023).

Titulació:

 • Llicenciat en Dret, especialitat Dret de l'Empresa, per la Universitat de València, I.G., (1994), amb la qualificació de premi extraordinari de llicenciatura.

 • Doctor en Dret per la Universitat de València (1999), després de la defensa de la tesi El període de consultes en la reorganització productiva empresarial, dirigida pel prof. Goerlich Peset, valorada amb la màxima qualificació (excel·lent cum laude).

 • Doctor Europeu de Recerca per la Università degli Studi vaig donar Bologna, Itàlia (2003), després de la defensa de la tesi Li nozioni vaig donar appalto endoaziendale i vaig donar contracta de pròpia activitat, dirigida pel prof. Romagnoli, valorada també amb la màxima qualificació.

Experiència docent i professional:

 • Becari FPI del Departament de Dret del Treball i SS (1995-1998).
 • Professor Ajudant d'EU (setembre 1998 -març 2000).
 • Professor Ajudant de Facultat (març 2000 - desembre de 2002).
 • Professor Titular d'Universitat (desembre de 2002 - novembre 2023).
 • Catedràtic dÚniversitat (novembre de 2023 - actualitat)
 • Magistrat suplent del TSJ de la CV (juliol 2015-setembre 2023).

Àmplia experiència docent, teòrica i pràctica, en les diferents titulacions en les quals el departament de Dret del Treball està present, tant en la Facultat de Ciències Socials, com en la Facultat de Dret (doctorat, grau en RRLL i RRHH, grau en Dret, així com les seues antecessores, les llicenciatures en dret i la diplomatura en RRLL), impartint diverses assignatures: Dret del Treball, Dret Sindical, Solució Extrajudicial de Conflictes i, especialment, Dret Processal Laboral.

Així mateix, notable experiència de docència de postgrau: Màster de Dret de l'Empresa i Màster de RRHH, tots dos de la Universitat de València; Màster de l'Advocacia (UV-ICAV); Magister de Dret del Treball de la Universitat de Talca (Xile).

L'any 2019 va completar el cinquè quinquenni docent.

Experiència investigadora

Autor de diferents monografies, en solitari (4) i en règim de coautoria (3), així com de diferents capítols de llibre i articles en revistes especialitzades (més de 80) i participació en diferents projectes de recerca I+D finançats.

Tot açò ha portat al reconeixement de tres sexennis de recerca (1995-2005; 2006-2011; 2012-2017) i un sexenni de transferència (2005-2018).

Les línies de recerca desenvolupades són variades, si bé les principals es relacionen amb:

 • La reorganització productiva empresarial, de manera especial, la intervenció dels representants dels treballadors en la mateixa.
 • L'anàlisi del tractament laboral de la descentralització productiva.
 • L'extinció del contracte de treball.
 • El sistema de negociació col·lectiva espanyol, tant des d'una perspectiva teòrica, com a pràctica.
 • El sistema de protecció de les persones en situació de dependència.
 • El procés laboral, matèria en la qual és coautor d'un Manual que va per la seua tercera edició.
 • La discriminació per raó de género i la protecció de la maternitat.

Estades de recerca en altres universitats:

 • London School of Economics and Political Science (Gran Bretaña);
 • Università degli Studi di Bologna (Italia), gracias a la beca del Real Colegio de España;
 • Università di Cagliari (Italia);
 • Università di Catania (Italia).
OLAVARRIA IGLESIA, JESUS

OLAVARRIA IGLESIA, JESUS

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs

Departamento de Derecho Mercantil "Manuel Broseta Pont" . Facultat de Der de la Universitat de Valencia, Avda Tarongers s/s. 46022 Valencia

(9638) 28732

jesus.olavarria@uv.es

Biografia
 

* Licenciado en Derecho con Premio Extraordinario de Licenciatura y Doctor en Derecho por la Universitat de Valéncia (UVEG). Profesor de Derecho Mercantil de dicha Universidad desde 1981. Actualmente es Profesor Titular de Universidad de su Departamento de Derecho Mercantil “Manuel Broseta Pont”, del que ha sido Director entre 2013 y 2017.

 • Fundador y miembro del IUDESCOOP (Instituto Universitario de Economía Social y Cooperativa de la UVEG). Fundador y miembro de GI+dPI (Grupo de I+D sobre Propiedad Intelectual e Industrial de la UVEG). Miembro del CIRIEC-España (Centro de Internacional de Investigación sobre la Economía Pública, Social y Cooperativa). Miembro de SEAIDA (Sección Española de la Asociación Internacional de Derecho de Seguros), en cuyo seno participó en el Grupo de Ordenación y Supervisión de los Seguros Privados.
 • Arbitro de la Corte de Arbitraje de Valencia de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Valencia, así como del Centro de Conciliación y Arbitraje de la Cámara de Industria, Comercio, Servicios y Turismo de Santa Cruz de la Sierra (Bolivia). Pertenece al Consejo Superior Arbitral y a la Junta de Gobierno de la Corte de Arbitraje de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Valencia.
 • Codirector hasta julio 2020 de la Revista Jurídica de Economía Social y Cooperativa (CIRIEC), de la que fue fundador en 1988. Ha sido codirector y coautor de la Sección de Jurisprudencia del Tribunal Supremo de la Revista de Derecho Mercantil (desde 1980 hasta 2017). Codirector y autor de la Sección de Jurisprudencia de la Revista Española de Seguros (hasta el año 2005). Ha sido Director del equipo de Derecho Mercantil de la Base de Datos jurídica Tirant on line (Base de datos jurídica de legislación, jurisprudencia, formularios y doctrina) (hasta 2012)
 • Su actividad docente se ha desarrollado desde 1980 en las Licenciaturas y Grados de Derecho, de Economía, de Dirección y Administración de Empresas y de Biotecnología y en la Doble titulación ADE/DERECHO de la Universitat de Valéncia, así como en diversos Masters en universidades españolas y extrajeras. Ha sido docente en los distintos Programas de Doctorado de su Departamento y del Programa de Doctorado “Derecho, Empresa y Justicia” de la UVEG y en la actualidad del Programa de Doctorado en Derecho, Ciencias Políticas y Criminología de la Facultad de Derecho de la UVEG. Actualmente imparte docencia en los siguientes Masters: Master Oficial de Derecho, Empresa y Justicia de la UVEG; Master Oficial de Derecho de la Empresa de la UVEG; Master Oficial en Gestión Cultural de de UVEG; Master Oficial en Economía Social (IUDESCOOP-UVEG); MBA Junior Executive (EDEM Valencia); Master de Asesoría Jurídica de Empresa de la Fundación de Estudios Bursátiles de Valencia.
 • Su actividad investigadora se ha centrado fundamentalmente, en Derecho de Seguros, Derecho de las profesiones liberales, Derechos de Sociedades, Derecho de la Economía social, Derecho de la Competencia y Propiedad Intelectual. Ha participado en (15) Proyectos de I+D tanto nacionales como autonómicos. En la actualidad participa en dos proyectos de I+D.
 • Ha asesorado y asesora jurídicamente (Informes, Dictámenes y Opiniones) a entidades públicas y privadas en el marco del art. 83 de Ley Orgánica de Universidades.
 • Entre sus publicaciones destaca su participación en: Insurance Law, ed. Kluwer, London, 2014; Tratado de arbitraje. Análisis del Derecho español y del Derecho boliviano (Dir. Silvia Barona), ed. Grupo Okipus, Cochabanba, 2014; * La Jurisprudencia sobre contrato de Seguro en la Jurisprudencia del Tribunal Supremo (1980-2012), Ed. Tirant lo Blanch, 2012; Comentarios a la Ley de Arbitraje (Ley 60/2003, de 23 de diciembre, tras la reforma de la Ley 11/2011, de 20 de mayo), Coord: Silvia Barona Vila, Thomson- Civitas, 2011; Cooperativas: régimen jurídico y fiscal, Fajardo, Gemma (Coord), Ed. Tirant lo Blanch, Valencia, 2011; Comentarios a la Ley de Fundaciones (Ley 50/2002, de 26 de diciembre), Coord. Jesús Olavarría, Tirant lo blanch, 2008; Derecho de los Seguros Privados, Marcial Pons, 2007; La Sociedad Anónima Europea domiciliada en España, Aranzadi, 2006.
 • Actualmente es miembro del Claustro, del Consejo Social y del Consejo de Gobierno de la Universitat de Valencia, miembro de la Junta de la Facultad de Derecho y miembro de la Comisión de Coordinación Académica (CCA) del Master Oficial de derecho de la Empresa de la UVEG.
PALAO MORENO, GUILLERMO

PALAO MORENO, GUILLERMO

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Departamento de Derecho Internacional "Adolfo Miaja de la Muela", Facultad de Derecho, Universitat de València Avd. de los Naranjos s/n 46071 Valencia

(9638) 28670

guillermo.palao@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

QUINZA REDONDO, JACINTO PABLO

QUINZA REDONDO, JACINTO PABLO

PDI-Titular d'Universitat

Edificio Departamental Central - Despacho 3A01 Área de Derecho Internacional Privado Departamento de Derecho Internacional "Adolfo Miaja de la Muela" Facultat de Dret - Universitat de València Avenida Los Naranjos, s/n 46022 - Valencia (España)

(9638) 28671

pablo.quinza@uv.es

Biografia
 

València, 1986. Pablo Quinzá Redondo és Professor Contractat Doctor de Dret internacional privat en la Universitat de València. És llicenciat en Dret (2010) i Administració i Direcció d'empreses (2010) , Màster en Dret de l'Empresa (2012) i Doctor en Dret per la Facultat de Dret de la Universitat de València (2015) . Autor de distints articles en revistes nacionals i internacionals, les seues àrees de coneixement són el Dret internacional privat de família i successions i el Dret interregional. Ha realitzat estades d'investigació en el Instituto Max Planck de Derecho comparado y Derecho internacional privado de Hamburgo (2012, 2013 y 2014), la Universidad de Utrecht (2013), la Universidad Nacional Autónoma de México (2014), la Pontificia Universidad Católica de Valparaíso (2015), la Universidad de Mainz (2016) y el Institute of Advanced Legal Studies-Universidad de Cambridge (2018).