Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

Descripció i característiques

La Universitat de València, fundada en 1499, és a més d'una de les 50 Universitats més antigues del món, una de les institucions acadèmiques líders tant a Espanya com a Europa. La Universitat de València, guardonada amb l'excel·lència internacional pel Govern d'Espanya, ocupa una posició privilegiada entre les Universitats espanyoles en els més prestigiosos rànquings acadèmics internacionals, mantenint una posició d'avantguarda en la docència i investigació en totes les branques del saber, i sent la segona Universitat europea en nombre d'alumnes ERASMUS acollits.

En exercici d'esta posició de lideratge acadèmic, la Universitat de València oferix des de fa anys un programa de postgrau especialment dissenyat per als professionals del Dret -advocats, jutges, notaris, docents, empleats públicos...- que vullguen fer un salt qualitatiu en els seus coneixements jurídics. El Màster en "Derecho, Empresa i Justicia" compta amb la condició de MÀSTER OFICIAL atorgat per l'Agència Nacional d'Avaluació d'Activitat Acadèmica (ANECA) d'Espanya, i habilita, una vegada superat el mateix, per a l'accés directe al programa de Doctorat sobre "Estudios Jurídics, Ciència Política i Criminología" de la Facultat de Dret de la Universitat de València, i per a la posterior consecució del Títol de Doctor per la Universitat de València, després de l'elaboració i defensa de l'oportuna Tesi Doctoral. En l'èxit d'este objectiu de formació de professionals, investigadors i doctors d'excel·lència, el nostre Programa s'enorgullix de comptar amb una de les millors biblioteques en ciències socials de tota Espanya, la Biblioteca de Ciències Socials Gregori Maians de la Universitat de València.

El Màster Oficial en "Derecho, Empresa i Justicia" està vinculat al Grup Investigador d'Excel·lència GVA MedArb València (www.uv.es/medarb) grup líder a Espanya en l'àmbit d'accés a la justícia, i oferix als estudiants que ho cursen l'oportunitat d'entrar en contacte amb els desenrotllaments més moderns en un sector clau per al dret com és el de l'activitat econòmica i social, i la resolució de controvèrsies. El programa compta amb un quadro docent format per professionals líders en els seus àmbits de coneixement, i es troba totalment dissenyat i adaptat per a fer possible que professionals del Dret que vullguen ampliar els seus coneixements però compten amb temps limitat per a això, puguen fer-ho sense dificultat. En tal sentit, el Màster, en línia amb el que realitzen algunes de les Universitats capdavanteres del planeta que cerquen adaptar la seua oferta educativa a les necessitats de l'alumne potencial sense disminuir en gens la qualitat de l'ensenyament, té la condició de semipresencial, combinant algunes assignatures totalment on-line, amb altres de naturalesa presencial i l'elaboració d'un Treball de finalització de Màster. A més d'açò, el Màster pot cursar-se còmodament en un o dos anys, a voluntat de l'alumne.

El Màster en "Derecho, Empresa i Justicia" de la Universitat de València constituïx una oportunitat sense parangó per a ampliar estudis en una Universitat líder a Europa. Una oferta única i d'excel·lència que combina l'adquisició de coneixements substantius sobre sectors clau del Dret modern amb l'aprenentatge de les tècniques d'investigació i metodologia necessàries per a l'elaboració d'una futura Tesi Doctoral. El Màster és una ocasió ideal que cap jurista inquiet d'una banda i de l'altra de l'Atlàntic pot deixar passar. ¡¡Le esperem!!!