Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria Ambiental Logo del portal

L'ETSE-UV elimina el plàstic del seu campus i promociona l'ús de fonts d'aigua potable

  • 27 de setembre de 2023
L'ETSE-UV elimina el plàstic del seu campus i promociona l'ús de fonts d'aigua potable

• Quatre noves fonts d'aigua potable, un menú més barat i gots reutilitzables

València, dimarts 26 de setembre. - L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha apostat per continuar construint un campus més sostenible i ecològic. Així doncs, ha decidit eliminar el plàstic de les seues instal·lacions i promoure en la mesura que siga possible l'ús de fonts d'aigua potable.

De fet, ja es pot beure de les quatre fonts que s'han instal·lat dins de la cafeteria de l'ETSE-UV; tres en un extrem i una sola en l'altre. Amb aquesta iniciativa, on també s'han substituït els envasos de plàstic pels de cristall, es pretén eliminar els plàstics no reciclables i d'un sol ús.

Tant és així que, si es demana un menú normal, l'opció de sense beguda té un cost de 5,95 euros, i l'opció amb beguda de 6,50 euros. D'aquesta manera es pot anar a menjar sense gastar diners en beguda, envasos de plàstic i beure de la font amb els nous gots reutilitzables.

Aprofita i col·labora per a construir un espai més ecològic, econòmic i sostenible eliminant el plàstic, un objectiu a curt termini.

Imatges: