Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria Ambiental Logo del portal

Resolució concesió ajudes Two weeks

  • 26 de juny de 2017
Reunió informativa Two Weeks

Per als qui contempleu desenvolupar una activitat professional futura en l'àmbit internacional, us recordem un programa innovador denominat Two Weeks. El programa, organitzat des de la Universitat Politècnica de València i recolzat, com en anys anteriors, per la Universitat de València, està obert a estudiants de qualsevol Enginyeria i de qualsevol Universitat.

El seu coordinador, el professor Antonio Reig, està cercant candidats amb bon nivell d'anglès i farà una presentació/entrevista divendres que ve 19 de maig de 2017 a les 13:00 hores en la nostra Escola, en el aula 0.2.2

A més de l'experiència de conèixer el vertader estat de l'art en TICS, energia, finances, telecomunicacions i consultoria, amb les visites a les seus a Londres de les millors empreses (O2 Telefónica, BP, Schneider, Oracle...) es reforçaran aspectes relacionats amb el desenvolupament d'habilitats personals, comunicació i millora del CV. Així mateix, l'empresa multinacional de recursos humans Randstad difondrà el CV entre la seua base de dades internacional.

Al següent vídeo, l'alumne Mar Giner ens explica la seua experiència en el Two Weeks de l'any passat:

Interessats/as, envieu un correu al professor José Torres (Jose.torres@uv.es)
Pots enviar el teu cv a: areig@fis.upv.es

Bases reguladores d'ajuts per a l'inscripció d'estudiantat a l'Edició 2017 del programa Two Weeks

Resolució concesió ajudes Two weeks

Pòster

 

Llista d'enllaços: