Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria Ambiental Logo del portal

Visita del professor José Luis Cortina al Màster en Enginyeria Ambiental

  • 8 de novembre de 2019
Visita del professor José Luis Cortina al Màster en Enginyeria Ambiental

El professor José Luis Cortina, de la Universitat Politècnica de Catalunya, visitarà el Màster en Enginyeria Ambiental per a impartir docència els dies 13 i 14 d'abril.

El dimecres, 13 de novembre impartirà dos seminaris als alumnes del Màster en enginyeria Ambiental amb les següents temàtiques:

1.         Alternatives de recuperació de P en els cicles urbans de l'Aigua: implicacions en el Àrea Metropolitana de Barcelona.

2.         Alternatives de recuperació de N en els cicles urbans de l'Aigua: integració d'intercanvi iònic i contactors de membranes.

 

Els seminaris seran impartits en el Saló de Graus Vicente Fullana de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canales i Ports (planta baixa del bloc 4H) a partir de les 15.30. La visita del professor José Luis Cortina compta amb finançament de les ajudes de la Convocatòria d'ajudes de mobilitat per a professors visitants en màsters universitaris de l'any 2019, promoguda pel Vicerectorat d'Estudis, Qualitat i Acreditació de la Universitat Politècnica de València.