Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria Ambiental Logo del portal

Young Water Professionals, el futur jove del sector de l'aigua

  • 2 de febrer de 2017

La xarxa espanyola Young Water Professionals (YWP) és un grup de joves professionals del sector de l'aigua que pretenen potenciar les seues capacitats de treball a través de la interrelació personal i professional. Així doncs, pretén situar-se com la xarxa nacional de referència per als joves, l'activitat dels quals està relacionada amb el sector de l'aigua, tant en l'àmbit empresarial com a universitari.

En Espanya, la Young Water Professionals ha estat impulsada per l'Associació Espanyola de Proveïments d'Aigua i Sanejaments (AEAS), i compta amb el suport de l'Associació Internacional de l'Aigua (IWA), la major xarxa internacional de professionals de l'aigua situada en 130 països de tot el món. La IWA pretén afrontar els greus desafiaments que enfronta el món en matèria d'aigua aportant una resposta en clau global fins ara sense precedents. Així, intenten fomentar la correcta gestió de l'aigua a tot el món, i aconseguir que el tema es trobe en l'agenda política global. El seu treball, per descomptat, està basat en la innovació, i en l'orientació a la recerca de solucions i serveis.

La comunicació ha d'acompanyar permanentment totes les activitats perquè, si no es comunica adequadament, res no fructifica.

Aquest últim sector, de fet, pot ser que siga un dels més necessaris per a la correcta consolidació de la xarxa en l'univers digital. “La comunicació ha d'acompanyar permanentment totes les activitats perquè, si no es comunica adequadament, res fructifica”, apuntava un dels integrants de la YWP en un reportatge per al portal iagua.

Sens dubte, les noves tecnologies, lligades a internet i les xarxes socials, ajuden a qualsevol entitat, empresa o projecte a aconseguir una difusió, que semblava impensable abans de la proliferació dels recursos online.

Pots seguir al grup espanyol de la YWP a través dels següents portals: