Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Estudis Hispànics Avançats: Aplicacions i Investigació Logo del portal

 • Estudiants del màster

Blog

 • Cervantes

  Innovar en ELE: III Congrés Internacional SICELE

  23 de de juny de 2016

  L'Institut Cervantes ha anunciat el programa complet per al seu tercer Congrés Internacional d'Español com a Llengua Estrangera, que se celebrarà a Alcalá d'Henares del 16 al 18 de novembre de 2016. El termini d'inscripció ja està obert.

 • HISLEDIA

  La Revista de Filologia Espanyola ressenya un llibre del grup HISLEDIA

  31 de de maig de 2016

  La prestigiosa publicació centenària ha analitzat l'obra "Història de la pronunciació de la llengua castellana", dirigida i redactada per diversos professors del Màster Universitari en Estudis Hispànics Avançats. 

 • AJL

  ¿Joven y lingüista? ¿Conoces la AJL?

  27 de de maig de 2016

  La Asociación de Jóvenes Lingüistas agrupa a alumnos y becarios pre-doctorales del estudio del lenguaje interesados en seguir la carrera investigadora y conocer el funcionamiento del mundo científico.

 • Cartel del Congreso

  Taller Internacional sobre el Paisaje Lingüístico de la Migración

  17 de de maig de 2016

  La Asociación de Estudios sobre Discurso y Sociedad y la Universidad de Roma-La Sapienza organizarán los días 27 y 28 de octubre un congreso internacional dirigido a estudiantes e investigadores del ámbito de la lingüística.

 • Clausura

  Conferencias de Clausura del Máster: Pedro Gras y Marta Sanz

  4 de de maig de 2016

  Los doctores Pedro Gras y Marta Sanz serán los encargados de dar la conferencia de clausura del Máster Universitario en Estudios Hispánicos Avanzados: Aplicaciones e Investigación.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies