Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Estudis Hispànics Avançats: Aplicacions i Investigació Logo del portal

Jornada ‘Conèixer els Màsters de la FFTiC’

  • 30 de març de 2017
Image de la noticia

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació organitza el pròxim dimarts 4 d’abril una jornada per a presentar els màsters oficials de la Facultat.

Els estudiants de quart curs i els egressats que estén interessades a realitzar un Màster Oficial de la Universitat de València en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació poden assistir a la Jornada ‘Conèixer’, en la que es presentaran els programes de màsters oferits per la nostra Facultat. L’acte començarà a les nou del matí.

Els directors de cadascun dels màsters de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació seran els encarregats de realitzar una xarrada informativa sobre cadascun d’ells.

Javier Lluch (Director del Màster en Estudis Hispànics Avançats: Aplicacions i Investigació) realitzarà la xarrada informativa del màster a partir de les 10.15 hores en el Saló de Graus Enric Valor.

A més, per a tot aquell que estiga interessat, també es realitzaran tallers pràctics:

  • Taller OPAL
  • Taller d’elaboració del CV en diversos idiomes
  • Taller de comunicació no verbal

Totes aquelles persones que vulga’n participar en la Jornada ‘Conèixer’ han d'inscriure's a través d’un formulari. A més, s’expediran certificats d’assistència per a tots aquells que complisquen els requisits indicats.

Si estàs interessat a matricular-te en un Màster, el termini de preinscripció està obert fins al pròxim 15 de juny.

T’esperem!