Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Estudis Hispànics Avançats: Aplicacions i Investigació Logo del portal

Seminari sobre entonació per la professora Kata Pálvölgyi ELTE (Eötvös Loránd University) de Budapest

  • 22 de juny de 2018
Image de la noticia

El pròxim dia 5 de juliol, la professora Kata Pálvölgyi, de la Universitat ELTE (Eötvös Loránd University) de Budapest impartirà un seminari destinat especialment a estudiants del Programa de Doctorat d'Estudis Hispànics Avançats i del Màster d'Estudis Hispànics Avançats, en el marc del Programa d'Intercanvi Erasmus+.

La durada aproximada de la sessió serà de 2 hores, distribuïdes en dues parts:

  • 10’00-10’45: Descriure l'entonació: el mètode AMH (Análisis Melódico del Habla)
  • 10’45-11’00: Preguntes i intercanvi d'idees
  • 11’00-11’45: L'entonació de les interllengües: el cas de l'hongarés-espanyol
  • 11’45-12’00: Preguntes i intercanvi d'idees

La sessió tindrà lloc a l'aula S05 (semisoterrani de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació).

Kata Baditzné Pálvölgyi es va llicenciar en Filologia Hispànica i Anglesa en 2003. Des de 2004 treballa en el Departament de Filologia Hispànica, Facultat de Lletres de la Universitat Eötvös Loránd (ELTE) de Budapest. Actualment és la responsable del mòdul de formació de professors de E/LI en el centre. El seu tema d'investigació és l'entonació, en 2012 va defensar la seua tesi doctoral sobre l'entonació espanyola dels alumnes hongaresos i actualment participa en projectes en el camp de l'entonació amb un grup d'investigadors de la Universitat de Barcelona.

Kata Baditzné Pálvölgyi: Spanish Intonation of Hungarian Learners of Spanish: yes-or no questions, Tesi Doctoral, Eötvös Loránd Tudományegyetem, 2012, Barcelona, Biblioteca Phonica 15-2012.