Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants del màster

ACORD PENDENT DE RENOVACIÓ PER AL CURS 2016-2017

Si ets estudiant o treballador/a, ara tens l’oportunitat d’aprofitar els avantatges de l’Acord de Col·laboració vigent entre la Universitat de València i MetroValència.

Per a l’emissió per primera vegada de la teua Targeta Sense Contacte (TSC) personalitzada, n’has de tramitar la sol·licitud a qualsevol Centre d’Atenció al Client (CAC) o en un Punt del Client de MetroValència, i abonar 4 €.
Si ja disposes d’una TSC d’aquest acord i vols continuar utilitzant-la durant el curs 2015-2016, sol·licita’n la reactivació a qualsevol Centre d’Atenció al Client o en un Punt del Client. En aquest cas, cal abonar 2 €.

La documentació necessària és la següent:

  • Imprès facilitat per FGV, degudament emplenat (només en el cas de sol·licitar la targeta per primera vegada).
  • DNI/NIE i document original de la matrícula per al curs 2015-2016 (estudiants) o un document acreditatiu d’adscripció a la UVEG (treballadors).
  • Si es tracta d’una sol·licitud d’emissió de targeta per primera vegada, cal aportar una fotografia personal en format carnet.
  • Si es tracta d’una sol·licitud de reactivació d’una targeta emesa en cursos anteriors, cal presentar aquesta targeta.

Les noves targetes i les reactivacions seran emeses i lliurades al més aviat possible i dins el termini màxim de 15 dies.

Els terminis per tramitar les sol·licituds són:

  • En un primer termini, del 25 de setembre al   al 30 de novembre de 2015. Acabat aquest termini, es blocaran les targetes la reactivació de les quals no s’haja sol·licitat.
  • En un segon termini, del 25 de gener al 25 de febrer de 2016.

La targeta es pot sol·licitar a través de la web de Metrovalencia. Amb això, a més d'agilitzar la tramitació de l'emissió de la nova targeta també contribuiràs a la sostenibilitat mediambiental.
Segueix les intruccions des de l'opció Sol·licita la teua targeta de l'apartat Atenció al Client i, una vegada finalitzat el procés, podràs recollir la teua targeta en qualsevol CAC o en qualsevol Punt del Client de Metrovalencia. Per això nomès hauràs de presentar el teu DNI / NIE i el document d'ascripció a la Universitat de València (original de la matrícula en el cas dels estudiants i les estudiantes i document acreditatiu en el cas dels treballadors i les treballadores), així com aportar fotografia personal amb format DNI. Una vegada efectuat l'abonament corresponent (4€) s'emetrà i lliurarà la targeta.

La targeta només serà vàlida per a la xarxa de MetroValència i podrà ser carregada amb un títol de transport mensual que et permetrà realitzar un nombre il•limitat de viatges dins la zona de validesa i a partir de la data de compra del títol.

La primera càrrega del títol s’ha de fer a qualsevol taquilla atesa, CAC o Punt del Client, mentre que les recàrregues es podran realitzar a qualsevol màquina automàtica de venda i a qualsevol taquilla atesa de MetroValència. Si tens la targeta activa, també pots optar per carregar-hi un bitllet senzill, d’anada i tornada, bonometro o bono 60x60.

Recorda que és obligatori validar la targeta cada vegada que faces servir el metro o el tramvia.
Totes les TSC són de caràcter personal i intransferible. Hi figura el nom i els cognoms del titular, el seu número de DNI/NIE i la seua foto, així com una petita referència a la Universitat de València.
En cas de necessitar un duplicat de la targeta per pèrdua o subtracció, la pots tramitar a qualsevol CAC i als Punts del Client o a través de la web de MetroValència (el preu és de 4 €).

Els preus dels títols de l’acord són els següents:
 

ZONA PREU TÍTOL TAT
MENSUAL PVP
 PREU TÍTOL MENSUAL UVEG =
TAT MENSUAL PVP – 10% DESCOMPTE (*)
1 zona  41,80 €

37,60 €

2 zones 53,80 € 48,40 €
3 zones  63,50 €

57,15 €

4 zones 72,80 € 65,50 €

 
(*) Preus vàlids fins al pròxim canvi de tarifes de FGV.

Per a més informació de MetroValència:
www.metrovalencia.es | Facebock: /metrovalencia.fgv | Twitter: @metrovalencia
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies