Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

Arranca el període de preinscripcions en el Màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat per al curs 2023-2024

  • 7 de febrer de 2023
Alumens al campus

La presentació de sol·licituds per als màsters de la Universitat de València estarà disponible del 15 de febrer al 12 de juny de 2023.

Si t'interessen els estudis de Gènere i les Polítiques d'Igualtat, el Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat t'ofereix la possibilitat de formar-te com a investigador o investigadora i com a professional de l'anàlisi i el diagnòstic de situacions de desigualtat. A través dels 90 crèdits, repartits en dos cursos acadèmics, adquiriràs els coneixements necessaris en disseny, implementació i avaluació de polítiques públiques i programes d'igualtat; a més, assoliràs les competències per a desenvolupar projectes innovadors d'intervenció social i educativa.

El Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat està dirigit a estudiants amb titulacions de grau o equivalent en qualsevol àrea de coneixement, preferentment en Ciències Socials i Jurídiques, Humanitats i Ciències de la Salut. També es dirigeix a professionals de la sanitat, educació, serveis socials, dret, administracions públiques, d'ONG que vulguen incloure en la seua pràctica la perspectiva de gènere.