
El nou disseny web més intuïtiu i visual a més està acompanyat per les noves xarxes socials del màster
27 de d’abril de 2016
Des del màster d'Història de la Formació del Món Occidental portem mesos treballant per a redissenyar la web i crear un disseny molt més intuïtiu que ajude a l'estudiant a visualitzar de forma més senzilla les opcions que aquests estudis li ofereixen.
Al començament de la nova web una sèrie d'imatges canvien automàticament per a oferir-li als alumnes els aspectes més importants i el que defineix al Màster en Història de la Formació del Món Occidental de la UV.
- Accés directe al Doctorat: L'obtenció del títol del Màster dóna accés al Programa de Doctorat d'Història de la Universitat de València
- Història del poder, de l'economia i de la societat en els segles XIII al XV: Els Regnes Ibèrics, la Corona d'Aragó i el País Valencià en la Baixa Edat Mitjana
- Actualització historiogràfica amb els últims resultats de recerca: Presentació de noves propostes, els seus mètodes i tècniques
- Historiografia i Història moderna d'Europa: La dona i el gènere en la història i la historiografia
- La història de Grècia i Roma a través de les seues ciutats: L'impacte de la romanització a Europa i a Hispània
El nou disseny de la web continua amb la priorització de la informació més important en sis cercles, visibles res més entrar a la pàgina, on l'estudiant pot trobar fàcilment el preu total del màster, el nombre de crèdits que té, el nombre de places, si és presencial o no, el calendari oficial i el lloc en el qual s'imparteix.
L'apartat novetats solament ha canviat en el seu disseny però continua sent l'agenda de la Facultat, on l'estudiant pot trobar tots els esdeveniments que es realitzen relacionats amb el màster. La part més nova és el blog, on un equip de redactors s'encarrega de publicar característiques del màster i la importància que té la història en el dia a dia, ja siga a través de nous estudis o recerques o recordant algunes de les més importants. El blog també és un espai per a aclarir conceptes del màster, com la metodologia que s'utilitza o les branques de coneixement que s'imparteixen, i a més suposa un espai perquè alumnes i antics alumnes publiquen les seues recerques.
Finalment, al final de la nova web podem trobar de nou sis cercles, aquesta vegada orientats a nous estudiants que es decidisquen a estudiar en la Universitat de València i vulguen conèixer aspectes bàsics abans de mudar-se com l'allotjament, el transport, el cost de la vida, la protecció sanitària i l'oci i l'esport que ofereix la Universitat.
A tots aquests canvis i novetats cal sumar-li la difusió dels mateixos en les xarxes socials: a través de Facebook i Twitter compartim el contingut del màster així com altres notícies relacionades amb la fisiologia i el món de la Universitat de València. Si t'interessen aquests àmbits, no oblides seguir-nos i compartir-ho amb tots els teus companys!