Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació i Ús Racional del Medicament Logo del portal

.
.
.
.

5 claus per a triar-nos

A més de la qualitat en els continguts, l'excel·lència en el professorat i les possibles eixides laborals, el Màster Universitari en Recerca i Ús racional del medicament t'ofereix una formació de postgrau única en tot el territori nacional. Descobreix les cinc claus del nostre màster.

27 de de juny de 2017

Descobreix les 5 claus que converteixen el Màster en Recerca i Ús racional del medicament en una opció única en tot el territori espanyol.

- És l'únic màster en tot el sistema públic universitari espanyol dirigit a la formació d'investigadors i desenvolupadors de medicaments que incideix en la necessitat de l'ús responsable de fàrmacs.

- A més, és l'únic màster de la Comunitat Valenciana dirigit a la formació de postgrau en matèria de medicaments, el seu procés de creació, de recerca i desenvolupament.

- La seua aposta per la diversitat i qualitat docent ve avalada per més de 50 professionals que treballen cada dia per a oferir la millor formació possible als estudiants d'aquest màster oficial. Professionals que pertanyen a grans hospitals com l'Hospital Universitari La Fe o l'Hospital Doctor Moliner, però també especialistes internacionals.

- El seu pla d'estudis destaca per la seua àmplia optativitat, atès que la meitat de les assignatures del màster (30 crèdits) són triades per l'estudiant entre un catàleg de quasi 20 assignatures.

- A més, en tractar-se d'un màster oficial, el M.O. en Recerca i Ús racional del medicament permet als estudiants accedir a estudis de doctorat en la Universitat de València.

Si eres un llicenciat o graduat en Farmàcia, Medicina o alguna titulació afí i estàs interessat en la recerca i ús racional dels medicaments, no ho dubtes, aquest és el teu màster!​