Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants UV

I.-  ACREDITACIÓ LLENGUA ESTRANGERA.

A més dels requisits d'accés generals per a tots els estudis de màster, per sol·licitar la preinscripció en el Màster en Professor/a d’Educació Secundària és necessària l’acreditació del domini d’una llengua estrangera equivalent al nivell B1. del *MECRL (Marc  Europeu de Referència per a les Llengües).

Es reconeixerà la competència de nivell B1 als estudiants que hagen cursat i superat batxillerat bilingüe, excepte acreditació oficial que ho modifique. També als qui hagen superat més de 40 crèdits impartits en una llengua estrangera i als qui hagen cursat i superat un curs d’estudis universitaris en l’estranger amb més de 40 crèdits en la llengua del país corresponent. 

Taula d'equivalències d'acreditació de llengües L2 de la UV (PDF)

L'alumnat que no puga acreditar el Nivell B1 del MCERL (Marc Europeu de Referència per a les Llengües), podrà obtenir-lo, superant les Proves d'Acreditació de Coneixement de Llengües Estrangeres (PACLES), que realitza la Universitat a través del Centre d'Idiomes de la Universitat de València.

 
II.- PROVA D'ESPECIALITAT

L’alumnat que no puga accedir directament a l’especialitat del Màster a la qual desitja optar per la seua titulació d’origen, podrá realitzar una prova d’accés, la qual data serà degudament anunciada en la página web del Màster.

Especialitats del Màster.

- Criteris d'admissió a les especialitats.

- Les proves assenyalades es podrán realitzar, previ el pagament de la taxa assenyalada en el decret del Consell, pel qual es fixen les taxes que cal satisfer per la prestació de servicis acadèmics universitaris.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies