
Inauguració del Màster amb la Il·lma. Sra. Degana de la Facultat, la Dra. Hortensia Rico i conferència inaugural de la Directora d'Operacions de Importaco Casa Pons, la Dra. Teresa Cercós.
Inauguració de la 17a edició del Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària de la UV amb la presència de la Il·lma. Sra. Degana de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, la Dra. Hortensia Rico i una brillant conferència inaugural de la Directora d'Operacions de Importaco Casa Pons, la Dra. Teresa Cercós.
El dimarts 23 de setembre, va tindre lloc la inauguració oficial del Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària de la UV, en un acte que va comptar amb la presència de destacades autoritats acadèmiques.
L'esdeveniment va ser presidit per la Dra. María José Ruiz i la Dra. Patrícia Roig, directores del màster, acompanyades de la Dra. Hortensia Rico, Il·lma. Sra. Degana de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la UV, la qual va destacar la importància d'este programa de postgrau pel seu enfocament innovador, la seua qualitat docent i la seua connexió amb les demandes actuals del mercat professional.
L'acte inaugural va culminar amb una excel·lent conferència impartida per la Dra. Teresa Cercós Fortea, Directora d'Operacions de Importaco Casa Pons, qui va oferir una ponència titulada “Innovació alimentària". Durant la seua intervenció, la ponent va generar gran interés entre els assistents i va marcar un inici inspirador per a esta nova edició del màster.
El Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària arranca així el seu curs acadèmic 2025-2026 amb un alumnat procedent de diferents països i disciplines, consolidant-se com una referència en el seu àmbit formatiu.
Imatges: