University of Valencia logo Logo Master's Degree in Research in Specific Didactics Logo del portal

Curs 23-24: Presentació del màster i conferència inaugural

  • September 18th, 2023
Image de la noticia

Presentació i Conferència Inaugural del Màster Universitari d'Investigació en Didàctiques Específiques

2 d'octubre a les 17:00 a l'Aula PB 0.5 de la Facultat de Magisteri

La Universitat de València té l'honor de presentar la Conferència Inaugural del Màster Universitari d'Investigació en Didàctiques Específiques, que tindrà lloc el proper 2 d'octubre a les 17:00 a l'Aula PB 0.5

Amb el títol de "Investigació en didàctica i canvi curricular," el destacat conferenciant d'aquesta ocasió és el Professor Titular en l'àrea de Didàctica de la Matemàtica de la Universidad de Zaragoza, Pablo Beltrán Pellicer. El Professor Beltrán Pellicer ha deixat una empremta significativa en el camp de l'educació matemàtica al llarg de la seua destacada carrera. Actualment, imparteix classes en els graus de Magisteri d'Infantil i de Primària, així com en el Màster Universitari en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

A més de la seua experiència en l'àmbit universitari, Pablo Beltrán Pellicer ha sigut professor funcionari en Educació Secundària i Batxillerat a Aragó. Aquesta experiència pràctica en l'aula li ha permès compatibilitzar durant diversos anys la recerca en didàctica amb l'ensenyament directe en nivells no universitaris.

El Professor Beltrán Pellicer també exerceix rols destacats en diverses organitzacions relacionades amb l'educació matemàtica. És vicepresident de la Societat Aragonesa "Pedro Sánchez Ciruelo" de Professors de Matemàtiques i membre de la Comissió d'Educació de la Reial Societat Matemàtica Espanyola. A més, és soci de la Societat Espanyola d'Investigació en Educació Matemàtica, demostrant el seu compromís amb la investigació en el camp.

El conferenciant col·labora activament en diverses activitats, incloent-hi les olimpíades matemàtiques i el Taller de Talent Matemàtic de la Universitat de València. Recentment, ha contribuït al desenvolupament del currículum aragonés de Matemàtiques, mostrant la seua influència en la configuració de l'educació matemàtica a la regió.

Per estar al dia de les seues investigacions i pensaments en educació matemàtica, el Professor Beltrán Pellicer divulga des del seu compte de Twitter @pbeltranp i a través del seu lloc web tierradenumeros.com, on manté un blog i recopila totes les seues publicacions.

La Conferència Inaugural del Màster Universitari d'Investigació en Didàctiques Específiques promet ser una oportunitat única per aprendre d'un expert de renom en el camp de l'educació matemàtica. Tots els interessats en l'educació i la didàctica estan convidats a assistir i participar en aquesta experiència enriquidora.

No us perdeu aquesta oportunitat d'aprofundir en el món de l'ensenyament i l'aprenentatge amb el Professor Pablo Beltrán Pellicer el 2 d'octubre a les 17:00 a l'Aula PB 0.5 de la Universitat de València.

Informació presentació del màster