University of Valencia logo Logo Master's Degree in Secondary Education Teaching Logo del portal

C1 DE VALENCIÀ_PROVA EXTRAORDINÀRIA

  • July 8th, 2020
Image de la noticia

El Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística ha encarregat al Servei de Política Lingüística la realització d’una prova de nivell C1 de valencià, interna i específica, per tal de comprovar que es tenen les competències lingüístiques en valencià que demana el pla d’estudis de la titulació Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària per la UV.

La situació extraordinària generada per la pandèmia de la COVID19 ha provocat que les proves de valencià previstes per la CIEACOVA, la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià i les escoles oficials d’idiomes hagen quedat suspeses i ajornades sine die. Per aquesta raó, i com a mesura extraordinària i excepcional, amb l’única finalitat de facilitar que l’estudiantat del Màster de Secundària que no haja pogut acreditar el nivell C1 de valencià puga obtenir el títol, el Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística ha encarregat al Servei de Política Lingüística la realització d’una prova de nivell, interna i específica, per tal de comprovar que es tenen les competències lingüístiques en valencià que el pla d’estudis de la titulació demana.

Aquest encàrrec s’ha especificat en una resolució dictada el 6 de juliol pel Vicerectorat mitjançant la qual s’estableixen les condicions següents per a poder accedir a la prova:

  1. Només podran fer la prova les persones matriculades en l’assignatura Treball Fi de Màster de qualsevol de les especialitats.

  2. La superació de la prova garantirà que es tenen les competències equivalents a un C1 de valencià.

  3. La superació de la prova no meritarà, en cap cas, l’emissió d’una acreditació del nivell C1 de valencià.

  4. La superació de la prova perdrà tota la seua validesa si l’estudiantat no supera les matèries del màster o no realitza el dipòsit del títol en aquest curs 2019-20, per tant no servirà per obtenir el títol en un altre curs de referència, anterior o posterior.

És per tot això que el Servei de Política Lingüística convoca, d’acord amb les especificacions anteriors, una prova de nivell C1 que es realitzarà el dia 24 de juliol, entre les 10.00 i les 11.30 hores. La prova serà accessible a través de l’Aula Virtual, mitjançant la comunitat virtual Prova de nivell C1 de valencià per al Màster de Secundària. La prova consistirà en un qüestionari de cinquanta ítems, en els quals es farà una tria entre diverses opcions. A fi d’inscriure-s’hi, caldrà emplenar el formulari disponible en https://go.uv.es/Cr749Du, del 15 al 19 de juliol.

La convocatòria és única; per tant, només es podrà fer la prova el dia i en l’horari previst en el paràgraf anterior.

Resolució del Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística